Ένας αξιωματικός και ένας στρατιώτης της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στο Negev

 


Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα, την Τρίτη, το θάνατο ενός αξιωματικού στο αποθεματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και ενός στρατιώτη από το κολέγιο της Πολεμικής Αεροπορίας, ως αποτέλεσμα ενός μικρού αεροπλάνου που συντρίβεται σε μια ανοιχτή περιοχή στο νότιο Ισραήλ.

Η εφημερίδα Yediot Aharonot ανέφερε ότι ο ισραηλινός στρατός διευκρίνισε σε δήλωση ότι ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας, Στρατηγός Amikam Norkin, είχε δώσει εντολή στη σύσταση μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής έναν αξιωματικό με το βαθμό του ταξιαρχηγού για τη διερεύνηση των περιστάσεων του ατυχήματος, καθώς και την αναστολή όλων των πτήσεων εκπαίδευσης και αποκατάστασης.

Οι ισραηλινές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν σε ένα μικρό αεροσκάφος που έπεσε κοντά σε μια ισραηλινή πόλη στο νότιο Ισραήλ, χωρίς να αποκαλύψουν τους λόγους που οδήγησαν στη συντριβή.

Δεν ήταν αμέσως σαφές γιατί έχασαν τον έλεγχο του αεροπλάνου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή τους σε έναν αγροτικό τομέα κοντά στην αραβική πόλη Rahat στην έρημο του Negev.


FoulsCode.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας