Η Κίνα δημιουργεί βάση δεδομένων με το DNA όλου του άρρενος πληθυσμού!

Η Κίνα δημιουργεί βάση δεδομένων με το DNA όλου του άρρενος πληθυσμού! Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία από τις κινεζικές αρχές δημιουργία



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία από τις κινεζικές αρχές δημιουργίας μιας τεράστιας βάσης δεομένων με το DNA όλου του άρρενος πληθυσμού, κάπου 700 εκατ. άτομα.

Από τα τέλη του 2017 ειδικά συνεργεία της Αστυνομίας οργώνουν όλη τη χώρα παίρνοντας δείγμα αίματος από τον άρρενα πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.

Στόχος σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές να μπορούν να εντοπίζονται οι… συγγενείς ατόμων και η δίωξη εγκληματιών.

Στην πραγματικότητα όμως δημιουργείται μια τεράστια βάση δεδομένων για το DNA του κάθε πολίτη ο οποίος θα μπορεί να παρακολουθείται μέσω της τεχνολογίας. Μάλιστα, όπως ανέφεραν τον περασμένο Ιούνιο οι ΝΥΤ στην προσπάθειά τους αυτή οι Κινέζοι χρησιμοποιούν μια αμερικανική εταιρεία την Thermo Fisher με έδρα στην Μασαχουσέτη η οποία προμηθεύει με όλες τις συλλογές συλλογής αίματος.

Βέβαια η κινεζική Αστυνομία ισχυρίζεται ότι η λήψη δείγματος αίματος πραγματοποιείται πάντα με την «συναίνεση» του δότη!

Μετά και την πρόταση του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ για ψηφιακή αρχειοθέτηση όλων των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό γίνονται ξεκάθαρα τα σχέδια για πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

defencenet.gr
Σχόλια