Γαλλία: Αποκεφαλισμός άνδρα στην Τουλόν - Συνελήφθη πρώην στρατιωτικός

Ένας άνδρας που στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει τη γαλλική αστυνομία ή τη δικαιοσύνη συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, στην Τουλόν, μετά τον εντοπισμό ενός



Ένας άνδρας που στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει τη γαλλική αστυνομία ή τη δικαιοσύνη συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, στην Τουλόν, μετά τον εντοπισμό ενός κομμένου κεφαλιού μέσα σε ένα χαρτοκιβώτιο, στο κέντρο της πόλης. Για την ώρα το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Le Monde»

Η αστυνομία αναζητά έναν δεύτερο άνδρα, έναν άστεγο ο οποίος διέμενε προσωρινά στο σπίτι του βασικού υπόπτου. Στο διαμέρισμα αυτό βρέθηκε ένα αποκεφαλισμένο πτώμα.

Οι αρχές κλήθηκαν στην περιοχή όταν περαστικοί είδαν κάποιον να πετάει το χαρτοκιβώτιο από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου.

Στο σημείο έσπευσαν δημοτικοί αστυνομικοί, πυροσβέστες και δυνάμεις της αστυνομίας και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο βασικός ύποπτος, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο παράθυρο, με τα χέρια του καλυμμένα με αίμα.

Σύμφωνα με πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία είχε κληθεί το βράδυ της Κυριακής σε αυτό το διαμέρισμα επειδή γείτονες παραπονέθηκαν για θόρυβο. Στο σπίτι ζούσε ένας πρώην στρατιωτικός που φιλοξενούσε δύο άστεγους άνδρες.

Το θύμα φέρεται ότι είναι ο ένας από τους δύο αστέγους, ενώ ο δεύτερος αναζητείται από τις αρχές.

Το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος παραμένει αδιευκρίνιστο.

oparlapipas.gr
Σχόλια