Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας

Ποιοί ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον πληθυσμό στα 500.000.000; Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τερά


Ποιοί ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον πληθυσμό στα 500.000.000; Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των...

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ» ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές. Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων». Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

1. Την διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

3. Το περιβάλλον και την σχέση του ανθρώπου με την φύση.

4. Την πνευματικότητα.

Το μήνυμα αναφέρει

* Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.
* Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
* Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
* Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
* Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
* Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
* Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
* Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
* Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
* Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για την φύση – Αφήστε χώρο για την φύση.

Επίσης αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού πρέπει να πεθάνει. Χαρακτηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους ως «άχρηστους καταναλωτές» (useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαϊκές μάζες, δηλαδή εμάς! Γι’ αυτό τον λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο «ταφόπλακα της ανθρωπότητας».

Ποιοι ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον πληθυσμό στα 500.000.000;

Το Παραμύθι του Θερμοκηπίου και η ανοησία της κλιματικής αλλαγής. Ολοι έχετε ακούσει για το Νόμπελ του Αλ Γκόρ και τα πρωτόκολλα του Κιότο. Απίστευτο δούλεμα, όλοι το πιστεύουν και, γι’ αυτό μεταξύ τους οι Επικυρίαρχοι μας αποκαλούν μαϊμούδες (!!) και συμφωνώ απολύτως μαζί τους. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν ανήκει στον “γαλαξία μας” άλλα σε έναν άλλο δακτυλιοειδή περίπου κάθετο σ’ αυτόν που αποκαλούμε γαλαξία μας. Μάλιστα υφίσταται απορρόφηση. Κάθε 26.000 χρόνια (Μετωνικός κύκλος) το ηλιακό μας σύστημα περνάει μέσα από τον Γαλαξία -άλλωστε ανακοινώθηκε κι επίσημα. Ετσι όσο πλησιάζουμε το επίπεδο του Γαλαξία και ευθυγραμμιζόμαστε με το γαλαξιακό κέντρο, δεχόμαστε τεράστια ποσά ενέργειας. Αυτό ήδη συμβαίνει από το 1900. Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει αυξηθεί 100 φορές και οι πλανήτες πλέον λάμπουν 400-800% περισσότερο. Αυτή η διαρκώς αυξανόμενη ενέργεια προκαλεί το λεγόμενο “φαινόμενο του θερμοκηπίου”.

Εδώ μπαίνει το θέμα του μετά κέντρου μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξιακού κέντρου. Οσο πλησιάζουμε, τόσο θα χορεύουμε από τους σεισμούς και θα πνιγόμαστε από τα τσουνάμια, από τα φυσικά και τα τεχνητά. Βλέπετε οι φυλές των Επικυρίαρχων τρώγονται αγρίως μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τα ανθρωπόζωα για τους πολέμους τους. Αλλωστε γι’ αυτούς είναι ώρα συγκομιδής.

Για να πάρεις μια εικόνα δες την ταινία «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ».

Ετσι για να μην καταλάβεις τι περίπου κάνουν, προκαλούν οικονομική κρίση, πανδημία, κλιματικό παραλήρημα, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν ή ευτελίζουν το πετρέλαιο κι ότι γουστάρουν κάνουν, πάντα στο όνομα της παγκόσμιας μαλακίας (ελευθερίας, ειρήνης, αγάπης κλπ). Ετσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση του ανθρωπόζωου. Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις πανδημικές αρρώστιες, τα εμβόλια, τις απαγορεύσεις που καταστρέφουν την ψυχολογία και την οικονομία των λαϊκών μαζών, τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές, θ’ απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι της γκρίζας φυλής, (δες το άρθρο η “Γκρίζα Φυλή: Η Επιδίωξη της Ν.Τ.Π.”) σε πρωτόγονη, βαρβαρική κατάσταση, με IQ γύρω στο 60. Κάπως σαν τα ζώα.

Η ανθρωπότητα επαναλαμβάνεται. Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα σας διδάξουν την γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τίποτα διφυείς; Εχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά!

Suncruiser η συγκομιδή, ο Albert Pike ! και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Albert Pike Ελευθεροτεκτων (sic), Illuminati (ακόμα πιο sic) και Σατανιστής (πολλά sic) έθεσε τις προδιαγραφές των ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ τον 19ο αιώνα (το 1871). Οι δυο προηγούμενοι έγιναν όπως τα προδιέγραψε. Αναμένουμε τον τρίτο ! κι ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο πολύς κ.κ. Pike. Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον «επαναστατικό» Illuminati στην Ιταλία. Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα της:

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την «Agentur» των «Illuminati» μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.

Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών. Στην συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία) θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο»

Εωσφόρο, δεν εννοούν τον γνωστό και διάσημο σατανά του χριστιανισμού αλλά τον Αχριμαν !! Ο τυπάκος είναι ένας από την περίφημη “Κοσμική Τριάδα” δηλ. Εωσφόρος, Χριστός, Αχριμαν.

Ψάξε βρε άνθρωπε, ψάξε να μάθεις τι παίζεται όχι πίσω από την πλάτη σου, αλλά μπροστά στα μάτια σου.

Suncruiser η “συγκομιδή” και τα “κουκούλια” με τις βλέννες (ψάξτε την Αρχαίο Ελληνική λέξη “στάσι” (όχι δεν έχει γραμματικό λάθος) για 5 δις ανθρώπων, είναι κοντά με τον Γ΄παγκόσμιο πόλεμο επί των θυρών.

‎Το σώμα μας καταλαβαίνει τα πάντα, η ψυχή μας καταλαβαίνει τα πάντα, το μυαλό μας είναι παντελώς άχρηστο, βασίζεται μόνο στις απόλυτες ψευδαισθήσεις, καλή πορεία λοιπόν με την συντροφιά του μυαλού σας.

Αποφασίστε ν’ ακούσετε το σώμα σας ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !

Αποφασίστε ν’ ακούσετε την ψυχή σας ΑΝ ΕΧΕΤΕ !

Διαφορετικά ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ !!!

@Ιων Μάγγος /2004 /miastala.com

Στην φωτογραφία κάτω, ξέρεις τι είναι και τι αντιπροσωπεύουν τα μπλε φωσφοριζέ;
Σε ποια ταινία τα δείχνουν την στάσι, όπως και την συγκομιδή από τους θεούς σου;







https://terrapapers.com/i-tafoplakes-tis-anthropotitas/

Σχόλια