Νέα Υόρκη: Ο Πρόεδρος Πενταρόφσκι συναντήθηκε με εκπροσώπους του «Μακεδονία 2025»

Ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση τω



Ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους της οργάνωσης "Μακεδονία 2025".

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του «Μακεδονία 2025» ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες και προτεραιότητες στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στη Νέα Υόρκη και την αμερικανική ήπειρο στο σύνολό της.

Ο Πρόεδρος Πενταρόφσκι τόνισε ότι το «Μακεδονία 2025» είναι ένα θετικό παράδειγμα της συμβολής των ομογενών της Βόρειας Μακεδονίας στην οικονομική και δημοκρατική ανάπτυξη της χώρας και εξέφρασε την υποστήριξή του στο έργο τους.

Αναγνωρίζοντας τις μέχρι τώρα προσπάθειες, ο Πρόεδρος Πενταρόφσκι ενθάρρυνε τους εκπροσώπους του «Μακεδονία 2025» για την ενισχυμένη δέσμευσή τους, η οποία εκφράζει τη βούληση και την αποφασιστικότητα της διασποράς να συμμετάσχει ενεργά στην οικοδόμηση του μέλλοντος της Βόρειας Μακεδονίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Σκοπίων.

Kanalvis.com
The Hellenic Information Team
Σχόλια