H ελληνική Stelma θα «θωρακίσει» πυρηνικό υποβρύχιο του Γαλλικού Ναυτικού

Την ελληνική εταιρεία Stelma εξέλεξε ο γαλλικός ναυπηγικός όμιλος Naval Group για σύνθετες υποστηρικτικές δραστηριότητες σε ένα γαλλικό πυρηνικό υποβυ


Την ελληνική εταιρεία Stelma εξέλεξε ο γαλλικός ναυπηγικός όμιλος Naval Group για σύνθετες υποστηρικτικές δραστηριότητες σε ένα γαλλικό πυρηνικό υποβυχίο και πιο συγκεκριμένα για τη βαφή του κύτους ενός πυρηνικού υποβρυχίου του Γαλλικού Ναυτικού, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του από τη διάβρωση.

Η σύμβαση αξίας άνω των 500.000 ευρώ, είναι προϊόν συζητήσεων μεταξύ των δύο μερών που ξεκίνησαν νωρίτερα μέσα τη χρονιά, μετά από σχετική επαφή που έγινε από την task force της εταιρείας στην Ελλάδα. Αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρσπάθειας του γαλλικού ομίλου να καθορίσει και να αναπτύξει συνεργασίες με Έλληνες εταίρους και αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο βήμα της υλοποίησης του σχεδίου συμμετοχής της ελληνικής βιομηχανίας, που ανέπτυξε η Naval Group, ως μέρος της διεκδίκησης του νέου προγράμματος φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού.

Η STELMA είναι μια ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται σε έργα προστασίας βιομηχανικών, ναυτιλιακών και λοιπών μεταλλικών επιφανειών. Οι βασικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν μηχανική κατασκευή και ανέγερση καθώς και σχετικά έργα πολιτικού μηχανικού, αμμοβολής, βαφής και μόνωσης.

Σχόλια