Xavier Bertrand: «Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εμφυλίου πολέμου» στη Γαλλία

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του RTL, ο δεξιός υποψήφιος Xavier Bertrand τόνισε ότι θα πολεμήσει ενάντια στο «αμάλγαμα» Ισλαμιστών και Μουσουλμά
Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του RTL, ο δεξιός υποψήφιος Xavier Bertrand τόνισε ότι θα πολεμήσει ενάντια στο «αμάλγαμα» Ισλαμιστών και Μουσουλμάνων.

«Σήμερα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εμφυλίου πολέμου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να κάνει τα πάντα για να το αποφύγει και αυτό σημαίνει, πάνω απ' όλα, το τέλος της ατιμωρησίας. Οποιαδήποτε παρανομία, θα πρέπει να έχει άμεσα μια ποινή στο τέλος» είπε ο Xavier Bertrand, κατακρίνοντας τις καθυστερήσεις στην Γαλλική δικαιοσύνη.

«Υπάρχουν συμμορίες, συμμορίες που πολεμούν με καλάσνικοφ και αυτό δεν είναι εμφύλιος πόλεμος; Υπάρχουν άνθρωποι που επιστρέφουν σπίτι τοίχο - τοίχου, με το κεφάλι χαμηλά, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν ήσυχα ή ότι κανείς δεν θα πειράξει τις γυναίκες και τα παιδιά τους» τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας.

«Έχουμε έναν Πρόεδρο που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το θέμα της ασφάλειας και της βίας στη χώρα μας» πρόσθεσε ο Xavier Bertrand.

Παρά το ότι η λεγόμενη δεξιά της Γαλλίας έχει στις τάξεις της αρκετούς υποψηφίους όπως ο Éric Zemmour, ο Michel Barnier, η Valérie Pécresse και ο Éric Ciotti, ο Xavier Bertrand δηλώνει πεπεισμένος ότι αυτός θα εκπροσωπήσει τη δεξιά και το κέντρο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link





Με πληροφορίες από την Le Figaro
Σχόλια