Χτυπιούνται οι δύο Βασιλικοί Σεληνιακοί Οίκοι

Κεριάκο δημιούργησες τάση. Από την διαμαρτυρία των οδηγών φορτηγών στον Καναδά μετά την ψήφιση νόμου που επιβάλει τον εμβολιασμό τους για να εισέλθουν
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :



Κεριάκο δημιούργησες τάση. Από την διαμαρτυρία των οδηγών φορτηγών στον Καναδά μετά την ψήφιση νόμου που επιβάλει τον εμβολιασμό τους για να εισέλθουν στην Αμερικάνικη Επικράτεια.Την διαμαρτυρία αυτή στήριξε μέσω του τουίτερ ο Ellon Musk.(αυτός ανήκει στο αντίπαλο Βασιλικό Σεληνιακό Οίκο από τον Τριντώ και τον Μακρόν).

Αν κάτι θαύμαζα από μικρός ήταν οι οδηγοί νταλίκας Θέλει τσαγανό το επάγγελμα αυτό. Έβλεπα σειρές με οδηγούς να μεταφέρουν φορτία στην Αλάσκα και πάνω από τον παγωμένο Ωκεανό. Δεν παίζονται οι τύποι. Σήμερα με όσα κάνουν στον Καναδά, αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί έχουν μεγάλα cojones.

Άντε να αρχίσουν κάποιοι να τρέχουν γιατί πολλά μας τα έκαναν. Ο Trudeu έγινε λαγός ....Πέφτει ο Τριντό στον Καναδά! Ο πρωθυπουργός του Καναδά Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν σε μυστικό κρησφύγετο καθώς η Επανάσταση καλπάζει! Σε κλοιό το κοινοβούλιο!

Οι Καναδοί είναι σαν τους Αυστραλούς Νόμος και Τάξη δεν ξεσηκώνονται. Αυτό είναι πρωτόγνωρο σχετικά και φυσικά θα φέρει κοινωνικό αυτοματισμό . Το να πέσει ένας πρωθυπουργός σαν τον Τριντω δεν είναι μικρό πράγμα. Ειδικά τώρα που την κοπάνησε και κατηγόρησε τους Ρώσους. Τόσο ανόητος.! Βούτυρο στο ψωμί του Πούτιν και του Λαβρόφ αυτό και θα τον πάρουν στο ψιλό διεθνώς. Ο Τριντώ δεν είναι Κεριάκος που η διεθνής κοινότητα δεν δείχνει να τον υπολογίζει γενικά. Ούτε ο Καναδάς είναι Ελλάδα...Ο Καναδάς ανήκει στους G7 οπότε καταλαβαίνετε.

Και μην πιστέψετε ότι όλα αυτά δεν είναι υποκινούμενα.!! Υπάρχουν ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που χτυπιούνται αυτή την στιγμή μεταξύ τους, και τα δύο ανήκουν στους Άτλαντες... Μητσοτάκης, Τριντώ, Μακρόν και άλλοι ανήκουν στο ένα, παρέα με τους Δημοκρατικούς Τυφώνιους Γάιδαρους και οι υπόλοιποι στο άλλο. Και τα δύο κέντρα εξουσίας έχουν τον ίδιο στόχο ,θέλουν την Παγκόσμια Κυριαρχία, απλά θέλουν να την εφαρμόσουν με διαφορετικό τρόπο ο κάθε ένας.

Κανένα σχέδιο δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος μέχρι στιγμή, διότι υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες Το ζήτημα με όλο αυτό ήταν ο χρόνος εφαρμογής. Μέχρι το 2050 .Ξαφνικά για κάποιον λόγο αυτός ο χρόνος συντμήθηκε και πιέστηκε βίαια. Αυτό και μόνο μπορεί να επιφέρει άλλου είδους αντιδράσεις και αποτελέσματα. Ίσως να πρέπει να βρούμε το ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ..ποιος είναι ο λόγος που τους κάνει να θέλουν μέχρι το 2050 να επιβάλλουν την παγκόσμια χούντα τους. Εκεί μετά μπορούμε να παίξουμε καλή "μπαλίτσα".


zeys-elaynon.blogspot.com

Σχόλια