«Ἡ Ῥωσσία δέν ξεκίνησε πόλεμο, τόν τερματίζει»

«Η Ρωσία δεν ξεκίνησε πόλεμο, τον τερματίζει. Όλα αυτά τα χρόνια, η ρωσική πλευρά προέτρεπε την παγκόσμια κοινότητα να σταθεί ενάντια στη συνεχή εξόν


«Η  Ρωσία δεν ξεκίνησε πόλεμο, τον τερματίζει. Όλα αυτά τα χρόνια, η ρωσική πλευρά προέτρεπε την παγκόσμια κοινότητα να σταθεί ενάντια στη συνεχή εξόντωση του πληθυσμού του Ντονμπάς. Πρόκειται για εκατομμύρια ανθρώπους, που έχαναν αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε μέρα, ζώντας σε υπόγεια για να ξεφύγουν από τους βομβαρδισμούς...»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα πειράματα του ΝΑΤΟ και της κοινής γνώμης της Δύσης που μένει σιωπηλή για την κατάσταση στο Ντονμπάς οδήγησαν σε μια ανθρωπιστική και πολιτική καταστροφή στην Ευρώπη.

«Τα πειράματα του ΝΑΤΟ και η εκκωφαντική σιωπή της κοινής γνώμης της Δύσης – αυτοί είναι οι λόγοι πίσω από την ανθρωπιστική και πολιτική καταστροφή στην Ευρώπη. Έπρεπε να μπει ένα τέλος σε αυτό, αφού η Δύση αρνήθηκε να διεξαγάγει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και καλωσόρισε τις επιθετικές δηλώσεις και άμεσες απειλές των ανδρεικέλων του Κιέβου προς τη Ρωσία»

» Η Ρωσία δεν ξεκίνησε πόλεμο, τον τερματίζει», τόνισε η Ζαχάροβα.



«Όλα αυτά τα χρόνια, η ρωσική πλευρά προέτρεπε την παγκόσμια κοινότητα να σταθεί ενάντια στη συνεχή εξόντωση του πληθυσμού του Ντονμπάς. Πρόκειται για εκατομμύρια ανθρώπους, που έχαναν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε μέρα, ζώντας σε υπόγεια για να ξεφύγουν από τους βομβαρδισμούς», πρόσθεσε.

« Πού ήταν όλες αυτές οι χώρες και η κοινή γνώμη αυτά τα οκτώ χρόνια που συνεχιζόταν ο πόλεμος και πώς καταδίκασαν τη δολοφονία τουλάχιστον 13.000 ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια;» αναρωτήθηκε η διπλωμάτης.

«Κανένας από αυτούς που «διαμαρτύρονται τώρα» στις «πολιτισμένες χώρες» δεν συγκεντρώθηκε ποτέ για να υποστηρίξει τον πληθυσμό του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ με το αίτημα να σταματήσει η αιματοχυσία», τόνισε. «Ο κόσμος παρέμενε σιωπηλός. Η υποχωρητική σιωπή της παγκόσμιας κοινότητας και η αδιαφορία της για την αιματηρή καταστροφή που προέκυψε από το αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014, που διοργανώθηκε με την άμεση συμμετοχή των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Λιθουανίας, της Εσθονίας, της Λετονίας και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ. απλώς ενθάρρυναν το καθεστώς του Κιέβου να συνεχίσει να καταστρέφει τον δικό τους πληθυσμό», τόνισε η Ζαχάροβα.

( Ἀπό investmentwatchblog)

Ἡ Πελασγική
Σχόλια