Ξανά ΡΩΣΙΚΗ πρέπει να θεωρείται η Μαριούπολη! Φροντίζουν τους πολίτες οι Ρώσοι, ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Καθ' οδόν ρωσικές αρχές και αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ...

Υπηρεσίες των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέδωσαν παρτίδα ανθρωπιστικής βοήθειας στην Μαριούπολη, η οποία πρέπει να θεωρείται πλέον ξανά ρωσική!

Παραδόθηκαν στους κατοίκους της πόλης σετ τροφίμων, που περιλαμβάνουν βασικές ανάγκες καθώς και εμφιαλωμένο πόσιμο νερό, όπως μεταδίδει η PRAVDA.

Σε κεντρική συνοικία της Μαριούπολης, οι κάτοικοι της περιοχής παρέλαβαν περίπου 1.000 σετ τροφίμων. Ρώσοι και στρατιώτες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ εξασφάλισαν την ασφάλεια των κατοίκων που προσήλθαν στο σημείο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ο επικεφαλής της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Denis Pushilin, και μέλη της ρωσικής Δούμα κατευθύνονται προς την Μαριούπολη. Ο ηγέτης του Ντονέτσκ θα ανακοινώσει πως η Μαριούπολη εντάσσεται στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ!

Την ίδια ώρα, όπως διαβάσατε χθες, ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ διαβεβαίωσε ότι οι δυνάμεις του κατέλαβαν το δημαρχείο της Μαριούπολης.

«Οι άντρες αναφέρουν μέσω ραδιοεπικοινωνίας ότι απελευθέρωσαν το κτίριο της διοίκησης της Μαριούπολης κι ότι ύψωσαν τη σημαία μας», έγραψε ο Καντίροφ στο Telegram, υποστηρίζοντας πως οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν «εγκαταλείψει τις θέσεις τους».

Πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι ΝΑΖΙ του Αζόφ μέσα στην πόλη δεν ξεπερνούν τις 5.000 ίσως και πολύ λιγότεροι…

EL.gr

Σχόλια