«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ»! Η Κίνα ορμάει στην «σύγκρουση» Δύσης-Ανατολής – ΧΑΜΟΣ στον πλανήτη

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ρωσίας-Κίνας γιγαντώνεται! Κυρώσεις και από Πεκίνο κατά ΗΠΑ! Στρατιωτικές συμφωνίες με Ιράν... Το Πεκίνο ανακοίνωσε την


Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ρωσίας-Κίνας γιγαντώνεται! Κυρώσεις και από Πεκίνο κατά ΗΠΑ! Στρατιωτικές συμφωνίες με Ιράν...

Το Πεκίνο ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είχε επιβάλει κυρώσεις σε απροσδιόριστο αριθμό Αμερικανών αξιωματούχων που «επινόησαν ψέματα» σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα.

Η κίνηση αυτή έρχεται αφότου η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε περιορισμούς έκδοσης βίζας σε Κινέζους αξιωματούχους που κατηγορούνται για καταστολή θρησκευτικών και εθνοτικών μειονοτήτων στην ακριτική περιοχή της Σιντζιάνγκ.


Η Κίνα όμως δεν έμεινε εκεί και είπε ξεκάθαρα πως το ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!!

Συγκεκριμένα, ο Κινέζος ΥΠΕΞ, Zhao Lijian, δήλωσε χθες:

«Ως προϊόν του Ψυχρού Πολέμου, το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί μετά την κατάρρευση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ είχε δεσμευτεί για «ούτε μια ίντσα προς τα ανατολικά» σχετικά με την επέκταση του ΝΑΤΟ στον τότε πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Ως ο ένοχος και ο κύριος υποκινητής της κρίσης στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ οδήγησαν το ΝΑΤΟ να επιδιώξει πέντε γύρους επέκτασης προς τα ανατολικά κατά τις δύο περίπου δεκαετίες από το 1999. Τα μέλη του ΝΑΤΟ αυξήθηκαν από 16 σε 30 χώρες και ο οργανισμός μετακινήθηκε πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ανατολικά μέχρι κάπου κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, σπρώχνοντας τη τελευταία στον τοίχο. 

Ούτε ο κόσμος ούτε η Ευρώπη χρειάζονται έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο. Η κρίση στην Ουκρανία έχει διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα και η συντριπτική πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας ελπίζει να προωθήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες και να σταματήσει τις εχθροπραξίες το συντομότερο δυνατό. Το ΝΑΤΟ πρέπει να αναλογιστεί τον ρόλο που έπαιξε στο θέμα της ευρωπαϊκής ασφάλειας και στην κρίση της Ουκρανίας. 

Η Κίνα λοιπόν αναλαμβάνει ισχυρό ρόλο κατά της συμμαχίας των διεθνιστών ενισχύοντας την θέση της στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ τάξη πραγμάτων, η οποία δείχνει να εδραιώνεται και, όπως έγραψε το ΕΛ, πάει για παγκόσμια κυριαρχία – ΕΔΩ.

Μάλιστα η Κίνα, όπως και η Ρωσία, σύναψαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ και με το Ιράν με τις πληροφορίες να λένε πως δεν αποκλείεται η αποστολή χιλιάδων στρατιωτών στην χώρα!

Ο πλανήτης «ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ» αυτή την στιγμή…

photo pixabay/screenshot
Σχόλια