Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να χτυπήσει σκληρά την Τουρκία


Σήμερα η τουρκική κυβερνητική νομενκλατούρα φωναχτά αλλάζει τον «αμανέ» στο καθημερινό της εναντίον της Ελλάδας «τροπάριο» και αντί για την αποστρατικοποίηση των νησιών, που μάλλον βαίνει προς διευθέτηση, και προκαταβολικά πανηγυρίζει διαφημίζοντας το επερχόμενο στρίμωγμα της χώρας μας από την επίσης επερχόμενη συμφωνία της με την Αίγυπτο στο μοίρασμα της Αν. Μεσογείου, γνωρίζοντας από τώρα το τί αυτή η συμφωνία θα θα γεωγραφεί, πριν ακόμα αυτή γεωγραφηθεί!

Τουτέστιν τελειωμένα πράγματα.

Βεβαίως όλος ο εδώ κόσμος γνωρίζει το προς Αιγυπτίους ακατάσχετο τούρκικο γλείψιμο που άρχισε αμέσως μετά την συμφωνία καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, όπως επίσης και την χρήση της κοινής θρησκευτικής τους ταυτότητας, που τους επιτρέπει, έτσι νομίζουν οι Τούρκοι, να άγουν όλο το μουσουλμανικό τόξο, κατά τις δικές τους (αρπακτικές) ανάγκες.

Όλα θα φανούν από τον αριθμό των…..αλόγων που θα επιστρατεύσουν για να υποδεχτούν τον Αιγύπτιο στην Άγκυρα, ο οποίος προβλέπεται υπερδιπλάσιος των της υποδοχής του προσωρινού της Λιβύης. Θεωρούν ότι ο ήρωας που έσωσε την Αίγυπτο από την τρομοκρατική Μουσουλμανική Αδελφότητα, το μακρύ χέρι της Τουρκίας, ο στρατηγος Αλ Σίσι, έχει λησμονήσει την απόπειρα Κλίντον – Ερντογάν να μετατρέψουν την Αίγυπτο σε Συρία.

Να γονατίσουν τον αιγυπτιακό λαό, όπως γονάτισαν τη Λιβύη και επιχείρησαν να γονατίσουν στην Δαμασκό.

Πλανώνται.

Είναι και το προεκλογικό κλίμα που αρχικά ήδη ξεκίνησε και με τον καινούριο χρόνο φουντώνει, αφού αλλιώς δεν γίνεται, και εκεί θα φανούν εξελίξεις, του γεοτρύπανου,περιλαμβανομένου.

Είναι βλέπεις και αυτοί οι Αμερικάνοι με τους Ρώσους που δεν τούς επιτρέπουν να εισβάλουν καί να εγκατασταθούν σε Συρία και Ιράκ για να συλλαμβάνουν τους …τρομοκράτες που οι ίδιοι παράγουν κατά τας ανάγκας τους. Τί μένει λοιπόν;

Το συμπέρασμα είναι ένα. Ο Ερντογάν δεν πρόκειται να κάνει εκλογές εάν δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Εάν δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, θα κάνει ακόμα και πόλεμο κατά πάντων. Για αυτό ακριβώς το σενάριο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι…

Olympia.gr

Σχόλια