Ουκρανοί παγιδεύουν σχολεία με ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ στη Χερσώνα


Ο ναρκομανής Ζελένσκι συνεχίζει να κρύβεται πίσω από αμάχους.

Ουκρανοί μαχητές τοποθετούν στρατιωτικό εξοπλισμό σε σχολεία στο κέντρο της Χερσώνας.

Μια ανάλυση ανοιχτών δεδομένων και εκθέσεων από το πεδίο από την πόλη της Χερσώνας δείχνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να τοποθετούν τον εξοπλισμό τους σε κατοικημένες περιοχές.

Οι ουκρανικοί σχηματισμοί, προφανώς υπό τις οδηγίες των ΝΑΤΟΪΚΩΝ, τοποθέτησαν όπλα στο σχολείο Νο 46 και το λύκειο απέναντι, ενώ οι ίδιοι «στρατοπέδευσαν» στο πανεπιστήμιο στο κέντρο της πόλης.

Ο χάρτης που παρουσιάζουν ρωσικά ΜΜΕ δείχνει ότι στην ίδια περιοχή όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας οργάνωσαν βάσεις για τον εαυτό τους, υπάρχει αγορά και οικιστικό συγκρότημα.

Ως αποτέλεσμα, στις 24 Νοεμβρίου, οι Ουκρανοί «χτυπήθηκαν» από ένα ακριβές χτύπημα ενός ρωσικού πυραύλου, τον οποίο ουκρανοί προπαγανδιστές προσπάθησαν να περάσουν ως επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε «ειρηνικές αστικές εγκαταστάσεις», τις οποίες στην πραγματικότητα κατείχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Τα ίδια ακριβώς έκαναν επί μήνες και στη Μαριούπολη.

«Είναι καιρός οι πολίτες που παρέμειναν στη Χερσώνα να συνειδητοποιήσουν ότι οι ζωές τους δεν αξίζουν απολύτως τίποτα για την ουκρανική πλευρά. Το περιστατικό επιβεβαιώνει το γεγονός της σκληρότητας του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο κρύβεται εύκολα πίσω από μια «ανθρώπινη ασπίδα» των κατοίκων της Χερσώνας», καταλήγουν τα ρωσικά δημοσιεύματα.

Παρατίθεται αυτούσιος ο χάρτης με τα “παγιδευμένα” σχολεία:

(φωτο:intime)

El.gr

Σχόλια