Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον Covid-19 σε αριθμούς: Πρώτη σε κρούσματα & δεύτερη σε νεκρούς στην Ευρώπη


Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα με την εντελώς αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας κορωνοϊού αποδεικνύεται από τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) όπου η χώρα είναι πρώτη σε κρούσματα και δεύτερη σε νεκρούς ανάμεσα σε 30 ευρωπαϊκές χώρες!

Μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου η χώρα μας κατέγραψε 25 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού και έρχεται έτσι δεύτερη μετά τη Φινλανδία, που κατέγραψε 37,8 θανάτους ανά εκατομμύριο.

Το ίδιο διάστημα ο μέσος όρος των 30 χωρών ήταν σχεδόν τρεις φορές μικρότερος σε σχέση με την Ελλάδα, στα 280,3 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού!

Αυτά τα τραγικά νούμερα είναι αποτέλεσμα ενός συστήματος υγείας που κατέρρευσε και της πιο σκληρής καραντίνας που εφαρμόστηκε από κυβέρνηση σε όλο τον πλανήτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν κάποιους μήνες ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι δεν έχει στοιχεία για θανάτους εκτός ΜΕΘ και ζητούσε αποδείξεις και μάλιστα ζητούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ να του τις φέρει!

Όλοι σχεδόν οι νοσηλευθέντες υπό καθεστώς διασωλήνωσης λόγω ανυπαρξίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, πέθαναν!

Αυτό προκύπτει από την επίσημη μελέτη του Θ.Λύτρα, την οποία όμως δεν συνυπέγραψε ο Σ.Τσιόδρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μελέτη του Θ.Λύτρα (μέρος Β) μεταξύ αυτών που είχαν κορωνοϊό και δεν εισήχθησαν σε ΜΕΘ, πέθαναν όλοι. Ή σχεδόν όλοι καθώς το ποσοστό έφτασε στο 97,7%!

Με άλλα λόγια πέθαναν 1.084 άτομα έναντι 72,7% (9.382 ασθενών) οι οποίοι εισήχθησαν στις ΜΕΘ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την δήλωση Γ.Γεραπετρίτη ότι «αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς»;

Είναι απίστευτοι για το τι είναι ικανοί να πουν για να καλύψουν την ανικανότητά με την οποία διέλυσαν κυριολεκτικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Pronews.gr

Σχόλια