"Στόχος 5046c" στη Βουλή: «Η υπόθεση των παρακολουθήσεων...


...“Θολώνει” το κυβερνητικό έργο»...

Στηρίζει τον ωτακουστή του μεν, διατυπώνει κριτική δε ο υπουργός – στόχος της ΕΥΠ με την κωδική ονομασία «5046c», o οποίος σημείωσε ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών «“θολώνει” το κυβερνητικό έργο».
O Κωστής Χατζηδάκης... επισκέφτηκε τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών, όντας εμφανώς προβληματισμένος και επηρεασμένος -όπως είπε- σε προσωπικό επίπεδο.
«Η υπόθεση των παρακολουθήσεων θολώνει το κυβερνητικό έργο που είναι σημαντικό» είπε αρχικά και επέμεινε στην ίδια γραμμή πολιτικής αναξιοπρέπειας, δηλώνοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό.
Μάλιστα, ο υπουργός «5046c» επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι δεν πιστεύει πως τον παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως περιμένει από τη Δικαιοσύνη «να ρίξει φως».
Σε δεύτερο χρόνο, ο Κ. Χατζηδάκης επανήλθε για να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε τη δική του παρακολούθηση για την κριτική σε σχέση με το «θόλωμα» του κυβερνητικού έργου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπονόησε «με κανέναν τρόπο» ότι η παρακολούθηση έγινε από την ΕΥΠ.
Δηλαδή, δεν αμφισβητεί την εμπλοκή της ΕΥΠ το Μέγαρο Μαξίμο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά την αμφισβητεί το ίδιο το θύμα της παρακρατικής λειτουργίας της.
«Θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές συνέπειες»
Ο υπουργός «5046c» θα πρέπει να αποσαφηνίσει αν τελεί υπό εκβιασμό ή απλά είναι δειλός. Διότι στις 23 Νοεμβρίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είχε τονίσει πως «αν βρεθούν στοιχεία, προφανώς θα πρέπει να υπάρξουν και οι αντίστοιχες πολιτικές συνέπειες».
Τώρα, λοιπόν, που τα στοιχεία για τον ίδιο ήρθαν στη δημοσιότητα, εκείνος μετατρέπεται σε πολιτικό δεκανίκι του παρακολουθητή του.

Σχόλια