Η Ελλάς διαθέτει «κουφέτο» ακόμα και για την Κωνσταντινούπολη


Κάτι συνέβη, και ο Ερντογάν θυμήθηκε την Αθήνα με τον ταιφούν του και απειλεί, πως αν δεν απομακρύνουμε τον στρατό από τα νησιά κτλπ τα χιλιοειπωμένα.

Βλέπεις πως, κατά τους Τούρκους, όπου δεν μπορούν να στείλουν κατοχικό στρατό «ειρήνης» δες Κυπρος, και όχι μόνον, περπατώντας, απειλούνται.

Δεν υπάρχει επ αυτού άλλη εξήγηση, διότι τα νησιά είναι θωρακισμένα αμυντικά δεκαετίες τώρα. Γιατί λοιπόν τώρα; Γιατί τώρα κάτι έχουν, πάντα είχαν, βρομιά στο μυαλό τους, μόνο που τώρα θα την χρειαστούν, και απέναντι κάνει «τζιζ». Είναι δε και το άλλο το πιό πιθανό. Το πως θα μπαρκάρει ο τούρκος στρατιώτης στο αποβατικό, όταν ξέρει ότι θα βρεθεί στον πάτο; Αυτό είναι που φοβούνται γιατι το ζήσανε στην Κύπρο. Την άοπλη από ξηρά αέρα και θάλασσα.

Τρεις μέρες τους πήρε παρά τις διαβεβαιώσεις Κίσσιντζερ, ανάθεμα, ότι τάχει «κανονίσει» για περίπατο. Αυτά θυμούνται, και γι αυτό λένε αυτά που λένε. Όμως το αυτό ισχύει και γι αυτούς, και το γνωρίζουν με τις πυκνοκατοικημένες τους πόλεις. Ποιός του είπε ότι οι Έλληνες θα μαζεύουν «αχλάδια» σε καιρό……;

Του …απρόβλεπτου»; Τα όπλα μαζικής καταστροφής παρήχθησαν για …μαζική καταστροφή. Και αυτό πρέπει να το φοβούνται οι πυκνοκατοικημένοι περισσότερο. Ακούγεται δέ ότι υπάρχει στη πιάτσα «κουφέτο» ακόμα και για όλη την Κωνσταντινούπολη. Ένα μόνο. Όχι περισσότερα. Ας μή το διακινδυνεύσει, λοιπόν.

Olympia.gr

Σχόλια