Ακολουθήστε μας στο Google News
Συνεχής Ενημέρωση: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

THE BIG BANG THEORY (2013-2019) SEASON 1 -12 HDTV XviD - SERIES COMPLETE

 Δημιουργός: Chuck Lorre, Bill Prady
Ηθοποιοί: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Sara Gilbert, Melissa Rauch, Mayim Bialik
Είδος:Κωμωδία
Πρεμιέρα: 22/09/14
Yπότιτλοι: Eλληνικοί Ξεχωριστοί

Από τους συγγραφείς/σκηνοθέτες Chuck Lorre(Two and a Half Men) και Bill Prady(Gilmore Girls) έρχεται το BIG BANG THEOry, μια σειρά αρκετά πρωτότυπη σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες. Βασικά πρόσωπα είναι οι 2 συγκάτοικοι Sheldon και Leonard. Πρόκειται για δύο εξαίρετους φυσικούς, που ανήκουν στα λαμπρά μυαλά που καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το σύμπαν αλλά δυσκολεύονται στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά με τις γυναίκες.
Στην ζωή τους υπάρχει μόνιμα μια καθημερινή ρουτίνα μέχρι που μια νέα, όμορφη γειτόνισσα η Penny μετακομίζει δίπλα τους η οποία σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν ξέρουν τίποτα από την ζωή έξω από το εργαστήριο. Ο Sheldon συνήθως περνάει τα βράδια του με τους κοινωνικά δυσλειτουργικούς φίλους του, Wolowitz και Koothrappali.

O Sheldon είναι ένα παιδί θαύμα το οποίο μπήκε στο πανεπιστήμιο στα 16 του και σίγουρα είναι ο πιο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας στου οποίου το μυαλό ακόμα και η διαδικασία του να γίνεις φίλος με κάποιον αποτελεί έναν αλγόριθμο. Σίγουρα, ο χαρακτήρας αυτός κρατάει αρκετά το ενδιαφέρον και είναι από τους αγαπημένους της σειράς αυτής. Ο Leonard από την άλλη, βλέπει στην Penny ένα ολοκληρωτικά νέο σύμπαν από πιθανότητες περιλαμβάνοντας και την αγάπη.

Εγγραφή


》Γίνε τώρα Premium Members Δωρεάν και μπες σε όλες τις ενότητες DownLoad


https://foulscode.forumgreek.com/t1-topic

Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη