ΑΠΛΩΣ , ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ? ! ! !


Οι φωτιές που εδώ και ημέρες κατακαίγουν την Αυστραλία νομίζω πως αποτελούν την κύρια και σπουδαίας σημασίας είδηση για όλο τον κόσμο. Μα είναι αλήθεια έτσι, αλλά όχι για το ποιο λόγο μπαίνουν οι φωτιές αλλά για το μέγεθος της καταστροφής που προκαλούν και τα δεκάδες ανθρώπινα θύματα που αφήνουν πίσω τους οι πύρινες λαίλαπες.
Όχι βεβαίως ότι αυτό δεν είναι σημαντικότατο θέμα, αλλά θα μπορούσε κάποιος, έστω και ένας από όλους αυτούς τους καταστροφλάγνους κυρίους και κυρίες των ελληνικών αλλά και ξένων ΜΜΕ να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλά και την ερευνά τους γενικότερα προς την κατεύθυνση του πως «γεννιούνται» αυτές οι τεραστίων και ανεξέλεγκτων διαστάσεων , στην κυριολεξία, πυρκαγιές….
Θα μου πείτε τώρα μήπως τάχα εσύ ξέρεις για να μας ανοίξεις τα μάτια ή μάλιστα να ανοίξεις τα μάτια των υπευθύνων ώστε να αντιμετωπίσουν καίρια αυτό το θέμα??? Μάλλον όχι θα έλεγα, αλλά..., λέω ένα αλλά στην υπόθεση, για να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να αρχίσει να σκέπτεται λίγο, μα τόσο δα λίγο διαφορετικά!!!
Και αυτό το αλλά μεταφράζεται με τι άλλο παρά με μια μορφή συνωμοσιολογίας…Ο εστί μεθερμηνευόμενο, ότι κάποιους ή κάτι τέλος πάντων βολεύει η αλλαγή των κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη. Γιατί, αυτές οι μεγάλες καταστροφές, αλίμονο δεν έρχονται μόνες αλλά φέρουν μαζί τους και το επέκεινα! Το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη. Μια αλλαγή που την έχουν βοηθήσει αρκετά να πραγματοποιηθεί εδώ και έναν αιώνα περίπου από τον καιρό της βιομηχανικής, λεγόμενης, επανάστασης!!! Η οποία μέσα σε πάρα πολύ λίγες δεκαετίες έφερε τα αποτελέσματα που βιώνουμε χωρίς κανένα περιορισμό μέχρι σήμερα. Και μην ακούτε τι λένε για τα μέτρα υπέρ της προστασίας του πλανήτη. Στάχτη στα μάτια είναι. Η ρύπανση τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στην ξηρά και θάλασσα καλά κρατεί και μάλιστα με την ανοχή και την κάλυψη βεβαίως αυτών που πρωτοστατούν τάχα-τάχα στην διάσωση του πλανήτη!! Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι και γιατί επιζητούν την κλιματική αλλαγή ε, αυτό να το αφήσω λίγο στα υπονοούμενα. Κάτι σαν να λέμε « Η αλήθεια είναι εκεί έξω»…


Σχόλια