ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ Η ... ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Έγινε και η περιβόητη παρουσίαση των τραγουδιών για τον διαγωνισμό της γιουροβίζιον και την επιλογή του "καλύτερου" που θα εκπροσωπήση την συμμετοχή μας σ΄αυτή την τόσο "σπουδαία" διοργάνωση!!! Λες και πρόκειται για κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο που θα μας λύσει όλα τα προβλήματα και θα διώξει τις τόσες μας έγνοιες έτσι ως δια μαγείας μέσα σε 2-3 λεπτά, δηλαδή όσο διαρκεί και το εν λόγο τραγουδάκι...

Και φυσικά η ουδόλως φειδωλή και απλωχέρα κρατική τηλεόραση έδωσε ρεσιτάλ πολυτέλειας και χλιδής πάντα όμως ειδωμένο μέσα απο την δική της ματιά που είναι λες και ζει καμιά εικοσαριά και ίσως παραπάνω χρόνια πίσω.! Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο και οι κυρίες παρουσιάστριες, εκείνες οι αδερφούλες με το χρόνιο απωθημένο της σόου-γούμαν που ταλανίζει τα μάτια και τα αυτιά μας!!!! Και το χρήμα έρρευσε και ας μιλούν όλοι για οικονομική κρίση και πεθαμένη αγορά. Κάποιοι και πάλι τα "κονόμησαν", κάποιοι και πάλι πέρασαν πολύ καλά και εμείς σαφώς χειρότερα αφού κατα το γνωστόν, χρόνια τώρα, θα πληρώσουμε την "νύφη" και την βλακεία του καθενός ή της καθεμιάς.

Και απο την άλλη να μας σερβίρουν και την τουρκάλα θέλοντας και μη, να την ακούσουμε, να την δούμε και εν ολίγοις να την "φάμε στην μάπα" και να την πληρώσουμε και απο πάνω!!! Και μας την παρουσίασαν λες και ήταν το "φαινόμενο" τόσο απο ομορφιά όσο και από χορευτικής απόψεως ( έλα κύριε!!!), για να μην πω για τον ατέλειωτο θαυμασμό που εξέφραζαν για το "αγαλματένιο" της κορμί!!!

Και ο συνήθης ύποπτος βλάξ, έλλην μέσος τηλεθεατής, να τα υιοθετεί και να τα υπερβάλει όπως πάντα, με άκρον άωτο της βλακείας την φράση που ακούμε εδώ και 2 ημέρες ¨εγώ θα ψηφίσω Τουρκία..." !!!

Ψηφίστε βλάκες, ψηφίστε την τόσο καλή μας γείτονα χώρα που μας κάνει το "χρυσό αυγό" !!! Άλλωστε το ταμπουρίνο διέταξε και εσείς θα χορέψετε στο ρυθμό που σας βαράει!!! Τι θα καθόμαστε να λέμε τώρα για τα έξοδα της κρατικής τηλεόρασης ή για τα μπούτια της τουρκάλας !!! Άλλωστε το μυαλό απο τον έλληνα έχει εδώ και πάρα, μα πάρα πολλά χρόνια μετατεθεί σε διαφορετικό ... κεφάλι !!!
Σχόλια