ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

FoulsCode

Tο ότι έχουμε περιπέσει σε μία νοσηρή κατάσταση ως ανθρωπότητα, νομίζω πως δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει! Απλά ξεκινώντας απο τα πιο επουσιώδη(;) όπως είναι η τηλεόραση λ.χ. και εδώ πρέπει να κάνω μία επισήμανση όσο αφορά το επουσιώδες αυτής, εννοώ ότι επειδή είναι στην δική μας ευχέρεια να την ανοίξουμε ή όχι την χαρακτηρίζω έτσι.Γιατί προσωπικά τηλεόραση βλέπω το πολύ 2-3 ώρες ημερησίως. Και μάλιστα όχι πάντα...
Αν λοιπόν ξεκινήσει κανείς να εξετάσει την ευτέλεια της τηλεόρασης σίγουρα άκρη δεν πρόκειται να βγάλει αφού μόνο άχρηστα πράγματα ή το πολύ-πολύ κάτι κάτω του μετρίου θα έχει μπροστά του να αναλύσει!!! Και άραγε τι είδους ανάλυση να κάνεις όταν ο εξευτελισμός κυρίως της ανθρώπινης αξιοπρέπειας έχει αναχθεί σε διασκέδαση!!!
Το τι βλακεία και ανοησία μας σερβίρεται ως ενδιαφέρον, αυτό δεν μπορεί να υπολογισθεί γιατί μόνο τέτοια υπάρχουν, άρα θεωρούνται ως κάτι φυσιολογικό!!! Όμως να θέλουν να περάσουν, ντε και καλά, ότι τα ενδιαφέροντα που βγαίνουν άπο το μέσο αυτό είναι η παρουσίαση του κάθε λογής καθηστερημένου ή στερημένου απο εγκεφαλική ουσία ή ακόμη το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι "διασημότητες" (τρομάρα τους τέτοιες διασημότητες !!!), όπως επίσης τα καραγκοζιλίκια και τα συνεχή άνευ τέλους χαχανητά των παρουσιαστών λες και ανα πάσα στιγμή τους λένε ανέκδοτα (γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίο ει) έ, αυτό ξεπερνά κάθε ανοχή και κάθε όριο!!!
Ο υπέρτατος εξευτελισμός φαίνεται όταν ένα κανάλι λόγω της ανυπαρξίας του λανσάρει μία τέλεια ανοησία( πόσο τέλεια μπορεί να είναι άραγε η ανοησία!!!) και τρέχουν να αντιγράψουν και οι υπόλοιποι!!!
Σταγόνα στον ωκεανό της βλακείας θα μου πείς, αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Κάνω λόγο για το "πράγμα" αυτό που έχουν βάλει να λέει ...τον καιρό(;) !!! στις ειδήσεις γνωστού για τις άμετρες ανοησίες καναλιού, το οποίο "πράγμα" θέλουν και καλά να μας το περάσουν για "ωραία γυναικεία ύπαρξη" !!!
Έ, λοιπόν, άν είναι έτσι το ωραίο τότε να πάμε να πνιγούμε όλοι μας, γυναίκες και άνδρες!!! Και μετά από αυτό να βγαίνουν τα γνωστά "νούμερα" της τηλεόρασης και να επαναλαμβάνουν τις γελοίες ατάκες της περί ου ο λόγος γυναίκας(;), μάλλον "πράγματος".
Μωρέ είμαστε άξιοι της μοίρας μας. σαν άνθρωποι, σαν νοήμονα(;) όντα, σαν πνευματικές (;) υπάρξεις, σαν ..... και ουκ έστι αριθμός !!! Λυπηρό και θλιβερό μαζί το να διαπιστώνεις την κακομοιριά και την μιζέρια του πνεύματος ακόμη και όταν αφορά το είδος της διασκέδασης!!! Ίσως εκεί τα πράγματα να είναι περισσότερο θλιβερά καθ' ότι μέσω αυτών των ...διασκεδάσεων ο κόσμος αποζητά να ξεφύγει λίγο απο τα σκοτεινά και άσχημα και σαφώς σοβαρά που καθημερινά τον απασχολούν. Και του σερβίρεται η ανοησία και η βλακεία και αποβλακώνεται και χάνεται στον λαβύρινθο της !!! Και μένει εκεί άπραγος και άλαλος να κάνει τι άλλο? Τον πίθηκο και να μιμείται τα σκουπίδια...
Αλλά μάλλον για τα σκουπίδια είμαστε αφού τα μυρίζουμε και αντί να κλείσουμε την μύτη μας και να φύγουμε μακριά, λέμε: " τι ωραία που μοσχοβολούν" !!!
Σχόλια