Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Πρόκειται για μια βρώμικη υπόθεση, που αναδεικνύει τις μεθοδεύσεις κατά του Ελληνισμού από το διεθνιστικό εβραϊκό κεφάλαιο, που επενδύει τεράστια ποσά στην Κύπρο και ιδιαίτερα στις κατεχόμενες περιοχές, χωρίς η κυβέρνηση της Λευκωσίας να αντιδρά. Σας παρουσιάζουμε την υπόθεση μέσω του σχετικού δημοσιεύματος από την ηλεκτρονική εφημερίδα «Ρωμιοσύνη», με την υπογραφή του Μ. Μιχαήλ) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Συνομιλούν με το ΑΚΕΛ και... αλώνουν τη γη μαςΤην ώρα που οι άνθρωποι του Χριστόφια συνομιλούν με τους «συντρόφους» τους και πράκτορες της Άγκυρας για το θέμα του περιουσιακού, αποκαλύπτονται από δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων ότι «ο πατέρας του συμβούλου του κατοχικού ηγέτη, Ναμί, ο Ερντίλ Ναμί, συνεργάζεται με τον Εβραίο επιχειρηματία Davis Lewin για ανέγερση δύο επτάστερων (!) ξενοδοχείων και της μεγαλύτερης μαρίνας της Μεσογείου στην κατεχόμενη Καρπασία.

Ο πατέρας Ναμί από τη μια, εκμεταλλεύεται τις ελληνοκυπριακές περιουσίες, χρησιμοποιώντας εβραϊκά κεφάλαια και από την άλλη, ο υιός Ναμί, ανέλαβε, μαζί με τον Γιώργο Ιακώβου, να προωθήσουν το θέμα του "περιουσιακού"»(!). Φυσικά, τα παραπάνω είναι «ψιλά γράμματα» για την κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, που έχει αναλάβει εργολαβικά να «κλείσει» την υπόθεση Κυπριακό, με οποιοδήποτε τίμημα!Εβραίοι και Τουρκοκύπριοι συνεταιρίζονται κατά ΕλλήνωνΗ περίπτωση του Davis Lewi που επενδύει εβραϊκά κεφάλαια στα κατεχόμενα, δεν είναι η μοναδική: όλες οι μεγάλες επενδύσεις που έγιναν και γίνονται στα κατεχόμενα είναι από πολυεθνικά εβραϊκά κεφάλαια. Ο κ. Μιχαήλ παραθέτει μάλιστα στοιχεία από άρθρο του δημοσιογράφου Σπύρου Αθανασιάδη στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» (8 Μαρτίου 2009), σύμφωνα με το οποίο «το σύνολο σχεδόν των γνωστών Τουρκοκυπρίων επιχειρηματιών φέρονταν να συνεταιρίζεται με Ισραηλίτες συναδέλφους του είτε για τη μεγάλη μαρίνα στη Γιαλούσα, είτε για διαχείριση καζίνο ή τουριστικών συγκροτημάτων, είτε για κρουαζιέρες.

Σε κάθε μεγάλη επένδυση στα κατεχόμενα, η ανάμιξη εβραϊκών κεφαλαίων ήταν δεδομένη, άσχετα αν οι Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι συνεταίροι απέφευγαν να το αποκαλύψουν».Παντού Εβραίοι«Αρκετές φορές στα τουρκοκυπριακά φύλλα έγινε αναφορά για την κατάλληλη υποδομή που ετοιμάζεται στα κατεχόμενα για να αρχίσουν τα τουριστικά ανοίγματα του Ισραήλ προς το ψευδοκράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα των ανοιγμάτων αυτών θα είναι θεαματικά, αφού τα κατεχόμενα θα καθιερωθούν ως η μόνη περιοχή έντονης εβραϊκής επιχειρηματικής παρουσίας, όπου οι Ισραηλίτες τουρίστες θα αισθάνονται ασφαλείς... Η νέα προσφορά που ζητήθηκε για το αεροδρόμιο Λευκονοίκου δεν είναι άσχετη με τις επενδύσεις που γίνονται στην Καρπασία και φυσικά, τα νέα δρομολόγια κρουαζιερόπλοιων, που αρχίζουν από τον Απρίλιο, με τα οποία αναμένονται 50.000 τουρίστες από το Ισραήλ. Οι κατοχικές αρχές επενδύουν πολιτικά και οικονομικά σε παρόμοια ανοίγματα με τη σκέψη, ότι αναγνωρίζεται το κατοχικό καθεστώς, αλλά εισρέει και το πολυπόθητο συνάλλαγμα από ένα λαό, όπως αυτόν του Ισραήλ, που διαθέτει χρήμα και γνωρίζει το πώς θα το ξοδέψει, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για να το καταθέσει».Εβραϊκό ενδιαφέρον για την Κύπρο μας«Τυχαία, όμως, οι Εβραίοι επέλεξαν το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου (αλλά και τις ελεύθερες περιοχές) για να εγκατασταθούν και να επενδύσουν τα χρήματά τους; Την απάντηση την γράψαμε πολλές φορές. Όποιος δεν γνωρίζει τους σχεδιασμούς του Διεθνούς Σιωνισμού, σχετικά με την Κύπρο, ούτε την ουσία του πολιτικού μας προβλήματος αντιλαμβάνεται, μήτε και το τι συμβαίνει και γιατί, σήμερα στα κατεχόμενα. Σε λίγο, όπως εξελίσσονται με γοργό ρυθμό τα πράγματα στα κατεχόμενα, αλλά και στις ελεύθερες περιοχές, ο Αμερικανοεβραίος πολιτικός Ντάνιελ Φριντ, σήμερα Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., θα επαναλάβει προς τους Τούρκους, αυτό που τους είπε το 200, πριν από το Δημοψήφισμα, στα Ηνωμένα Έθνη: "Τι θέλετε, εσείς οι Τούρκοι, την Κύπρο, αφού είναι εβραϊκό νησί"»;

Σχόλια