ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Η εκκλησία του Αγίου Προφήτη Ηλία στο Ποντούγιεβο (δυτικό Κόσσοβο). Πυρπολήθηκε και ανατινάχτηκε από νάρκες πολλές φορές. Οι φωτογραφίες είναι από το 2004.Όλοι οι Σέρβοι από το Ποντούγιεβο διώχθηκαν το 1999 στην παρουσία των στρατιωτών του ΝΑΤΟ, οι οποίοι δεν αντέδρασαν. Ενώ άλλοι σφαγιάστηκαν από αλβανικά χέρια μετά από εντολές των εχθρών της Ορθοδοξίας. www.eparhija-prizren.com
Σχόλιο:
Η νέα τάξη πραγμάτων χρησιμοποιεί διάφορους δόλιους τρόπους για να φέρει σε απόγνωση τους χριστιανούς και κυρίως τους ορθοδόξους. Και λέμε κυρίως, διότι η μοναδική και αληθινή θρησκεία στον κόσμο με τους περισσότερους αριθμητικά και ποιοτικά εχθρούς αποδεδειγμένα είναι η ορθοδοξία. Την τελευταία δεκαετία και λίγο ποιο πρίν, οι Σιωνιστικές και σκοτεινές δυνάμεις με προκάλυμμα την Αμερική τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ ξεκίνησαν ένα φοβερό σχέδιο εξόντωσης των ορθοδόξων κρατών, με διάφορα τεχνάσματα και τεχνικές. Ξεκινώντας από την Σερβία ο πόλεμος έληξε με το αποτέλεσμα οι Ορθόδοξων Σέρβων να μειονεκτούν σε αντίθεση με τους αλβανούς της περιοχής,


παίρνοντας και οι τελευταίοι τον ηγετικό ρόλο. Οι αξίες , οι παραδόσεις και τα ιδανικά του τόπου αντικαταστάθηκαν με την επιβίωση των ανθρώπων, ενώ παράλληλα χάθηκαν εκκλησίες και μοναστήρια απομυθοποιώντας την κυριαρχία και την λειτουργία Ορθόδοξου Κράτους στα Βαλκάνια. Δεν μπορούμε ποια να μιλάμε στην περιοχή της Σερβίας για απαξίωση των θρησκευτικών συμβόλων ή το δικαίωμα θρησκευτικών ελευθερίων, όταν αυτά εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
Ερχόμαστε και στην Ελλάδα οπου σε αυτόν τον τόπο επικρατεί η ειρήνη αλλά παράλληλα ο ακήρυχτος η αν θέλετε αόρατος πόλεμος. Η εκκλησία μαζί με τους πιστούς βάλλεται μετατρέποντας τους σε μετανάστες του τόπου και της θρησκείας μας. Εδώ οι πιστοί, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια βάλλονται όχι από βόμβες πραγματικές αλλά από βόμβες της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων οπου θέλουν μια ανορθόδοξη χώρα χωρίς σύνορα, ιστορία ,παράδοση, θρησκεία, οικογένεια, πολιτισμό, και παιδεία !
'Γεννιούνται' νόμοι με αντιχριστιανικό και φαρισαϊκό περιεχόμενο, που μπλοκάρουν με κάθε τύπο φακελώματος κάθε νόμιμη και ελεύθερη σκέψη, φυλακίζοντας την ελευθερία της ορθόδοξης θρησκείας μας και αφήνοντας όλες τις άλλες να προσηλυτίζουν και να εφαρμόζονται ελεύθερα!

Σχόλια