Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Η Συνωμοσία στην Κύπρο. Σιωνισμός-Μασονισμός. Κύπρος 1993, Β΄Έκδοση 2003. (The Conspiracy in Cyprus. Zionism-Masonry. Cyprus 1993, B΄ edition 2003).
Το βιβλίο του φίλου αγωνιστή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, Μ. Μιχαήλ, «Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ», είναι μια πολύτιμη συμβολή στον αγώνα κατά των Σκοτεινών Δυνάμεων, που έχει αρχίσει και αναπτύσσεται με σοβαρές προοπτικές, τα τελευταία χρόνια και στην Μητρόπολη και στον Ελληνισμό του Εξωτερικού.
Ιδιαίτερα πολύτιμο είναι το βιβλίο αυτό, για τον Κυπριακό λαό κι όχι μονάχα τον Ελληνικό, αλλά και τον Τουρκικό, ακριβώς γιατί, ξεσκεπάζοντας τα σκοτεινά παρασκήνια της Ιστορίας του νησιού, βοηθάει τους πάντες, αφού τα παρασκήνια αυτά είναι εχθρικά για όλους και Έλληνες και Τούρκους, όπως ίδια είναι και τα δάκρυα της μάνας που θρηνεί τα παιδιά της, είτε Τουρκάλα είναι αυτή, είτε Ελληνίδα!
Τι ωφέλησε στην ουσία τους Τουρκο-κύπριους η σημερινή Κυπριακή τραγωδία; Μαζί με τους Έλληνες και οι Τούρκοι πέρασαν με αγωνίες, ακαταστασίες και θλίψεις, τα χρόνια αυτά, για χάρη των συμφερόντων του Τουρκικού και του διεθνούς Κατεστημένου, πίσω από το οποίο βρίσκεται το σκοτεινό σιωνιστικό σχέδιο, της Παγκόσμιας Ιουδαϊκής Κυριαρχίας, που θέλει την Κύπρο καταφύγιο για ώρα ανάγκης! (Νικόλαος Ψαρουδάκης). Το Σχέδιο HERZL για εποικισμό της Κύπρου από τους Εβραίους (σελ. 374). «22 Οκτωβρίου 1902. – Λονδίνο.
Χθές μίλησα ( Χέρτζιλ) με τον περίφημο αφέντη της Αγγλίας, τον Τζό Τσιάμπερλαιν. … Κατόπιν του μίλησα για το έδαφος που ήθελα από την Αγγλία: την Κ ύ π ρ ο, το Ελ Αρίς και την Χερσόνησο του Σινά. … Όσο όμως για την Κύπρο, τα πράγματα είχαν ως εξής: Ζούσαν εκεί Έλληνες και Μουσουλμάνοι, και δεν μπορούσε να τους διώξει, στριμώχνοντάς τους για να εγκατασταθούν άλλοι. …
Ωστόσο, ήταν έτοιμος να βοηθήσει αν μπορούσε, του άρεσε η Σιωνιστική Ιδέα. … Τότε παρουσίασα το σχέδιό μου, για να δημιουργήσουμε πριν από όλα ένα ρεύμα ευνοϊκό για μας στην Κύπρο. Θα έπρεπε να μας καλέσουν να πάμε εκεί. Αυτό, θα έβαζα να το προετοιμάσουν μισή δωδεκάδα απεσταλμένοι μου. Μια που έχουμε ιδρύσει την Εβραϊκή Ανατολική Εταιρεία με κεφάλαιο πέντε εκατομμύρια λίρες για την εγκατάσταση στο Σινά και το Ελ Αρίς, οι Κύπριοι θα αρχίσουν να θέλουν κι αυτοί την χρυσή βροχή (σ.σ. εννοούσε το χρήμα) και στο νησί τους.
 Οι Μουσουλμάνοι θα φύγουν, κι οι Έλληνες θα π ο υ λ ήσ ο υ ν π ρ ό θ υ μ α τ ί ς γ α ί ε ς τ ο υ ς σε κ α λ ή τ ι μ ή και θα μεταναστεύσουν στην Αθήνα και την Κρήτη». (Σελ. 465 -466): «Όταν ο Θεόδωρος Χέρτζιλ, τον Οκτώβριο του 1902, παρουσίαζε στον τότε Υπουργό των Αποικιών της Αγγλίας Τζό Τσιάμπερλαιν, το σιωνιστικό του σχέδιο για την Κύπρο … νόμιζε κανείς ότι το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα θα περιοριζόταν σε κάποια στενά χρονικά πλαίσια δράσης, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός προσωρινού διαμετακομιστικού σταθμού στο νησί, ώστε να γίνει πιο εύκολη η επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη. Όμως, τα πραγματικά σχέδια του σιωνισμού, από τότε, ήταν άλλα.
Η Κύπρος είχε συμπεριληφθεί στο γεωγραφικό εκείνο χώρο, που θα αποτελούσε τη μελλοντική «Μεγάλη Παλαιστίνη»! … Το αμερικανικό περιοδικό «Νιούζ-Γουήκ» στις αρχές Μαρτίου του 1975, απεκάλυψε ότι ο Γερμανο-Εβραίος Χένρυ Κίσινγκερ είχε προτείνει, λίγους μήνες μετά την εισβολή
του Αττίλα, τις εξής εξωφρενιστικές προτάσεις: 1ον) Οι Ελληνοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. 2ον) Οι Τουρκοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Τουρκία. 3ον) Η Κύπρος να κατοικηθεί αποκλειστικά μόνον από Εβραίους! Να, λοιπόν, ποιοι ήταν οι πραγματικοί σκοτεινοί σκοποί του Κίσινγκερ, όταν «εμπνεύστηκε» και σκηνοθέτησε τη τουρκική εισβολή». (Σήμερα, η συνεχιζόμενη αγορά μεγάλων εκτάσεων γης και πολυτελών κατοικιών που παρατηρείται στην κατεχόμενη (όπου δραστηριοποιείται οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα) και ελεύθερη περιοχή της Κύπρου από Εβραίους του Ισραήλ και της Ευρώπης, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η εφαρμογή του σιωνιστικού Σχεδίου (Χέρτζιλ – Κίσσινγκερ) για εποικισμό και έλεγχο της Κύπρου!).
www.romiossini.com
Σχόλια