Άκρως ανθελληνική ενέργεια απο ομάδα δικηγόρων εναντίον της ΜΥΚ

Καλώς τα παιδιά! Η… Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1η Απριλίου – όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα - μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου!
Το… σκεπτικό τους - επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 - μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://omadadikigorwn.blogspot.com, εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι έχουν αποφασίσει να διώξουν ΚΑΙ ποινικά τους ΟΥΚάδες!
Κάτι που το είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή που έγινε ο ντόρος. (http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2083:2010-03-28-14-39-41&catid=7:--&Itemid=2).

Ο στόχος πλέον είναι προφανής και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τον βλέπουν. Θέλουν να μετατρέψουν σε… ποινικό αδίκημα κάθε τι εθνικό και πατριωτικό. Και φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των «εθνικών στόχων».Μόνο που τους ξαναλέμε: Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν. Ας το βάλουν καλά στο αριστεροκουλτουριάρικο μυαλό τους.

Σχόλια