Η ΕΛ.ΑΣ. και το 666.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο ολοκληρωτισμός χτυπούν την πόρτα μας με τη σατανική «κάρτα του πολίτη»! Ήδη, τα πρώτα κρούσματα κατασταλτικής συμπεριφοράς εκ μέρους του συστήματος, έγιναν αισθητά από Έλληνες, που ήδη βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη μεθόδευση της Νέας Τάξης. Αστυνομικός με 19 χρόνια υπηρεσία και άμεμπτο μητρώο, ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν απόφασης πειθαρχικής επιτροπής, στην οποία μετείχαν πέντε συνάδελφοί του (να τους χαίρεται...), εκ των οποίων οι τέσσερις «υψηλόβαθμοι» (δεν έλαβαν υπόψη τους καν ότι οδηγούν μια οικογένεια στην απόγνωση). Ακολούθησαν οι άνθρωποι (;) τις «άνωθεν» εντολές, κάνουν καριέρα και δεν θέλουν να έχουν «θέματα» με την πολιτική ηγεσία...
Ο λόγος της εξοντωτικής ποινής, ήταν η άρνηση του κ. Ανδρεάκου να παραλάβει τη σατανική «κάρτα του πολίτη» για θρησκευτικούς λόγους. Φυσικά, στον αστυνομικό που πέταξαν στο δρόμο, με τη γελοία κατηγορία της απείθειας (του καταλόγισαν ότι δεν εκτέλεσε διαταγή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ), δεν δόθηκε καμία απολύτως αποζημίωση, ενώ αυτός και η οικογένειά του, χάνουν την ασφάλισή τους.
Ναζισμός, απανθρωπιά, μηδενισμός και αγυρτεία! Φυσικά, η επονείδιστη αυτή απόφαση παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς παραβιάζεται η αρχή της ελευθερίας συνείδησης. Το Ευρωπαϊκό Διοκαστήριο, έπεται. Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί που πλέον κόπτονται για τις ατομικές ελευθερίες; Απλά, αποδεικνύουν ότι είναι ανδρείκελα του συστήματος, το οποίο δήθεν «φιλελευθεροποιεί» τις κοινωνίες, αλλά στην ουσία σκληράινει τον έλεγχό του επί των ζωών των πολιτών.

Φυσικά, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποτελεί πρότυπο ανδρείας και ηρωισμού. Δεν απαρνήθηκε την πίστη του. Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που του ζητούσαν και έκανε αναφορά στον αρχηγό, εξηγώντας τους λόγους θρησκευτικής συνείδησης που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Ακολούθησαν διώξεις. Ο διωκόμενος ύψωσε το ανάστημά του απέναντι στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, που παίζει το παιχνίδι της εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αν μη τι άλλο, έκανε μια θαρραλέα ομολογία πίστεως, χάνοντας τα πάντα.

Σημειωτέον ότι η επιβολή της σατανικής «κάρτας του πολίτη», έχει ξεκινήσει από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει ως στόχο την απονεύρωση και τον αφελληνισμό τους. Κι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με καριερίστες ένστολους, οι οποίοι απλά συντάσσονται με αποφάσεις παράνομες και αντισυνταγματικές. Προσέξτε: η σατανική «κάρτα του πολίτη», που από το τέλος του 2011 θα αντικαταστήσει τα δελτία ταυτότητας (ενσωματώνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες...) φέρει μαγνητική ταινία που περιέχει απόρρητα στοιχεία του κατόχου της, στοιχεία όμως που αυτός δεν ξέρει ότι περιέχονται στην επίμαχη «κάρτα». Η τελευταία, ήδη αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο.

Ζούμε σε μια χώρα όπου οι ορθόδοξοι χριστιανοί πλέον διώκονται. Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε κατακόμβες. Θεσμοί-αποκούμπια του Έλληνα πολίτη, έχουν πλέον μεταβληθεί σε απηνείς εχθρούς και διώκτες του, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσοι δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα του συστήματος, διώκονται και περιθωριοποιούνται μέχρι εξόντωσης. Το «σύστημα» παρακολουθεί τους πάντες. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα, παρά μηδενισμός. Ακόμα και η Εκκλησία, έχει καταληφθεί από οικουμενιστές. Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε, να προβαίνουμε κάθε μέρα ηχηρά σε ομολογία πίστεως. Και θα βγούμε νικητές.

ΠΗΓΗ
Σχόλια