Προνομιακές σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με αμερικανοεβραίους κερδοσκόπους .

Ο Κώστας Σημίτης, η κυβέρνησή του και τα διεθνή σιωνιστικά κερδοσκοπικά συμφέροντα, πορεύτηκαν χέρι-χέρι. Τα γράψαμε αναλυτικότατα εδώ στον «ΕΚ», λέγοντας ότι «εβραίοι και νεοταξίτες τζογάρουν την Ελλάδα» και όλα τα όσα υποστηρίξαμε, επιβεβαιώνονται εντός μηνών. Η μηνυτήρια αναφορά ενός αραβικής καταγωγής οικονομολόγου από τη Βιέννη για ζημία εις βάρος της ΕΕ από τις ενέργειές του Κώστα Σημίτη, ώστε ο τελευταίος να πετύχει την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια διαδικασία αποδόμησης του πρωθυπουργού των Ιμίων και της παράδοσης του Οτσαλάν στους δήμιούς του.
«Λεκιασμένη» υστεροφημία για τον Κώστα Σημίτη .Ο Κώστας Σημίτης, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα πάει στη φυλακή.
 Οι νομοθέτες, δηλαδή οι πολιτικοί, έχουν μεριμνήσει για την ατιμωρησία τους, με το γνωστό σκανδαλώδη νόμο-έκτρωμα περί ευθύνης υπουργών. Όμως, ο «λογιστής» θα δει την υστεροφημία του να λεκιάζεται, καθώς «διαπιστώθηκαν αξιόποινες πράξεις» στις συμφωνίες που συνήψε η κυβέρνησή του για τα περιβόητα currency swaps, με την εβραϊκή Goldman Sachs. Κάτι είναι και αυτό.

Το αξίζει με το παραπάνω o κατά τους (εξίσου ενόχους) αντιπάλους του, «αρχιερέας της διαπλοκής», που άνοιξε την Κερκόπορτα των τειχών μας στους σιωνιστές κερδοσκόπους. Η δικογραφία για αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν στα αλήστου μνήμης χρόνια των κυβερνήσεων Σημίτη, προκειμένου να «καμουφλαριστεί» το δημόσιο χρέος της χώρας (την περίοδο 2000-2002 έγινε η «δουλειά») διαβιβάσθηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή. Υπενθυμίζουμε ότι τότε «κρύφτηκε» από την Goldman Sachs, με το αζημίωτο φυσικά, το περίπου 2% του ΑΕΠ, ώστε να εξυπηρετηθούν τα σιωνιστικά κερδοσκοπικά συμφέροντα και να μπει η χώρα μας στην ΟΝΕ, χάνοντας οριστικά την οικονομική της ανεξαρτησία.

Φυσικά, η εβραϊκή (τοκογλυφική) εταιρεία συνέχισε να παίζει «βρώμικα». Έλεγε στους πελάτες της να αγοράζουν τα ελληνικά swaps, «εκτιμώντας» ότι θα ανέβει η αξία τους και κερδοσκοπώντας έτσι κατά ημών. Στοιχημάτιζαν κατά των πελατών τους! Οι τύποι είναι ΑΙΣΧΡΟΙ! Και αυτούς «εμπιστεύτηκε» (γιατί άραγε;) ο Κώστας Σημίτης!

Συν Αθηνά και χείρα...
Φυσικά, δεν περιμένουμε πολλά. Το σύστημα, εδώ και στις ΗΠΑ, όπου ο εβραϊκός χρηματοπιστωτικός οργανισμός εδρεύει, ξέρει να «κουκουλώνει» τις πομπές του. Χαρακτηριστικό είναι το μάλλον γελοίο πρόστιμο (550.000.000 δολάρια, «πρωινό» για αυτούς) που επιβλήθηκε στην Goldman Sachs από την αμερικανική κεφαλαιαγορά (SEC), για την υπαιτιότητά της όσον αφορά στην κατάρρευση της αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ (που έδωσε το έναυσμα για την παγκόσμια ύφεση). Το πέσιμο στα μαλακά αποτελεί μεθόδευση δια χειρός του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έσπευσε να «προστατεύσει» τους εβραίους χρηματοδότες της προεκλογικής του εκστρατείας.
Στη δική μας περίπτωση: και μόνο η γνωστοποίηση της απάτης που τελέστηκε εις βάρος του ελληνικού λαού και των εθνικών μας συμφερόντων, απάτη που οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα, είναι ένα κέρδος για το μέσο πολίτη. Πλέον γνωρίζει. Η αποκαθήλωση του συστήματος από εκεί και πέρα, είναι θέμα χρόνου, αν εμείς βέβαια το επιθυμούμε και προσπαθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς αυτό απώλεσε κάθε ηθικό έρεισμα. Πάντως, μας κάνει εντύπωση η απουσία οποιασδήποτε ποινικής διαδικασίας στη χώρα μας, κατά της Goldman Sachs. Αφελής ερώτηση, μόνο και μόνο για «τα πρακτικά»: ποιος μας εμποδίζει να το κάνουμε; «Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να συλλάβει τους τραπεζίτες της Goldman Sachs αμέσως και όλους αυτούς που ενεπλάκησαν στο "μαγείρεμα" των ελληνικών οικονομικών στοιχείων το 2000, όταν γίνατε μέλη της ευρωζώνης», είπε ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser, επί 25 χρόνια χρηματιστής στη Wall Street και παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών στο BBC, στο Al Jazeera και στο δίκτυο Russia Today και εμείς εδώ στον «ΕΚ» σας το μεταφέραμε, τον Μάιο του 2010. Αλλά που να σηκώσει το σάπιο κεφάλι της η ελληνική πολιτική τάξη...

Η μπάλα στην εξέδρα... πάλι
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής, την ημέρα που διαβιβάστηκε η δικογραφία στη Βουλή, το έριξε στη διαχρονική συνήθεια του δικομματισμού, στο πινγκ πονγκ. Για όλα φταίει κατά το ΠΑΣΟΚ, η απόπειρα συμψηφισμού εκ μέρους της ΝΔ. Της επίσης ένοχης, γιατί και αυτή διαπραγματεύτηκε για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των swaps και μάλιστα από τα μέσα του 2004, μόλις δηλαδή ανέλαβε. Έτσι όμως, δεν θα πάμε πάλι πουθενά. «Θαυμάστε» τον Γιώργο Πεταλωτή: «Το να προσπαθήσουν κάποιοι να συμψηφίσουν τα δικά τους εγκλήματα κατά της ελληνικής οικονομίας με την είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ, είναι τουλάχιστον, για άλλη μια φορά, εγκληματικό για τη χώρα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η νομιμότητα της εισόδου της χώρας μας στην ΟΝΕ, έχει κριθεί από τα ίδια τα κοινοτικά όργανα, από τα ίδια τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από εκεί και πέρα, βέβαια, εάν τεθεί θέμα να διερευνηθεί ο ρόλος άλλων παραμέτρων, όπως είναι ο ρόλος της Goldman Sachs, εμείς είμαστε ανοιχτοί...». Ναι, πως...

Μας ζητούν και τα ρέστα!
Ό,τι ήταν τότε νόμιμο για τον κ. Πεταλωτή, ήταν και ηθικό, για να θυμηθούμε τη γνωστή και αποδιδόμενη σε απαξιωμένο πολιτικά, πρώην υπουργό της ΝΔ, ρήση. Φυσικά, πολλοί υπερασπίζονται τα swaps, μιας και βλέπουν εκεί στο βάθος μια πιθανότητα για Εξεταστική για την οικονομία και έχουν αρχίσει να τους ζώνουν τα φίδια. Ένας εξ αυτών, ο Γιάννος Παπαντωνίου, δήλωσε στην «Ελευθεροτυπία» ότι «η Ελλάδα ακολούθησε τις άλλες χώρες της ευρωζώνης που είχαν προχωρήσει σε ανάλογες συμφωνίες ανταλλαγής ομολόγων. Ομόλογα τα οποία είχαν ιδιαίτερα υψηλές δόσεις σε κάποιο έτος ανταλλάσσονταν με άλλα ομόλογα που έληγαν αργότερα για να εξομαλυνθεί η χρονική κατανομή των δόσεων εξυπηρέτησης του χρέους». Είπαμε: για αυτούς όλους, ό,τι είναι νόμιμο είναι ηθικό.

Θα μάθουμε... κάποια στιγμή
Φυσικά, μένουν πολλά να αποκαλυφθούν. «Δεν ξέρουμε ακόμη το πώς η Ελλάδα 'μαγείρεψε' το χρέος. Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο στο παρελθόν 'μαγείρεψε' τα στοιχεία για το χρέος της». Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Eurostat πριν από μερικούς μήνες. Και η κυβέρνηση έχει πονοκεφάλους, αν και επιμένει, όπως γράψαμε εδώ στον «ΕΚ» στις 24 Δεκεμβρίου, «εβραϊκά», παραιτούμενη από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας. Εξάλλου, «η Goldman Sachs, ήδη απέσπασε, μέσω της τοκογλυφικής εμπλοκής του ΔΝΤ (του Γαλλοεβραίου σοσιαλιστή και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, Στρος Καν), μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς».

ΠΗΓΗ
Σχόλια