Με αυτούς τους δολοφόνους κατά συρροή θα συνεργαστείτε κύριοι της κυβέρνησης!!!

Ισραηλινά άρματα μάχης εισέβαλαν σήμερα το απόγευμα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας σκοτώνοντας ένα παλαιστίνιο και τραυματίζοντας δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ισραηλινά άρματα πραγματοποίησαν μια περιορισμένη διείσδυση στα παλαιστινιακά εδάφη σε βάθος 200 μέτρων προκαλώντας την απάντηση των παλαιστινίων.
Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών επείγουσας ανάγκης της Χαμάς δήλωσε πως ένας παλαιστίνιος ο Amjad al-Zaanein 23 ετών σκοτώθηκε από τα ισραηλινά πυρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο παλαιστίνιος απλά μάζευε πέτρες για να τις μετατρέψει σε τούβλα όταν οι ισραηλινοί άνοιξαν πυρ.
Οι ισραηλινοί από την πλευρά τους δήλωσαν πως επρόκειτο για αντίποινα εναντίον ενόπλων παλαιστινίων οι οποίοι είχαν τοποθετήσει νωρίτερα εκρηκτικό μηχανισμό που στόχευσε περίπολο των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στη μεθοριακή γραμμή.
«Λίγο μετά την έκρηξη οι στρατιώτες αναγνώρισαν δύο ενόπλους που κρατούσαν το μηχανισμό πυροδότησης και κατά συνέπεια ήταν υπεύθυνοι για την έκρηξη».
Στα δύο χρόνια που διαρκούν οι εχθροπραξίες μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ στη Γάζα, έχουν χάσει τη ζωή τους 1300 παλαιστίνιοι και 13 ισραηλινοί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια