Αντιδράστε όσο είναι καιρός.

Γιγαντώνεται, μέρα με την μέρα, το πλήθος των Χριστιανών που αντιδρούν, επ’ ουδενί δεν θέλουν να παραλάβουν την «κάρτα» με τον δυσώνυμο αριθμό «666» της Αποκαλύψεως!.. Στην οποία, εκτός όλων των άλλων δεινών που θα μας επιφέρει, θα συμπεριέχονται και τεχνολογικά στοιχεία, διά την οποία θα σταθεί δυνατή ακόμη και η βιολογική εξόντωση του κατόχου της – εφ’ όσον το θελήσουν οι Εβραιο-σιωνιστές Μασόνοι – που, ως Παγκόσμια Κυβέρνηση, θα ελέγχουν τον Κόσμο.
Με την δυσώνυμη αυτή «κάρτα», το φωνάξαμε και το ξαναλέμε, επιχειρείται η μετατροπή μας σε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τους οποίους ο Γελαδάρης τους (οι Εβραιοσιωνιστομασόνοι) θα ελέγχουν, πρώτ’ απ’ όλα σε κάθε βήμα μας. Ευτυχώς, δεν είμαστε μόνοι μας!..
Ήδη, ομάδα κληρικών και λαϊκών, αφού ασχολήθηκε με την φοβερή και τρομερή αυτή «κάρτα», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι (τουλάχιστον) πρόκειται για ηλεκτρονική φυλακή.
 Πράγμα, σημειωτέον, που έχουν προβλέψει οι Άγιοι Γέροντες της εποχής μας, όπως π.χ. ο π. Παΐσιος, ενώ προηγουμένως ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος προέβλεψε τα πάντα για την εποχή μας και το «σφράγισμα» που μας επιφυλάσσουν οι Εβραιο-Σιωνιστο-Μασόνοι.

ΠΗΓΗ
Σχόλια