Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα στην Κερατέα

19.50' 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής σοβαρά επεισόδια γίνονται στην Κερατέα. Δύο πολίτες είναι τραυματίες ο ένας είναι ηλικιωμένος και η Αστυνομία ανακοινώνει δύο τραυματίες Αστυνομικούς.
Δύο τραυματισμοί, ενός 65χρονου και ενός νεαρού, σημειώθηκαν στα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας τραυματισμός οφείλεται σε ευθεία βολή δακρυγονοβόλου και οι δύο τραυματίες περιθάλπονται από τους κατοίκους της περιοχής.

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι έχουν βγει για ακόμη μία ημέρα στη Λ. Λαυρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, αφού οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εκτεταμένη χρήση χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στη zougla.gr και ανέφερε ότι οι δυνάμεις των Μ.Α.Τ. ενισχύθηκαν, καθώς κατέφθασαν ακόμη δύο κλούβες στο σημείο. Όπως είπε, οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν αυτή την ώρα (17:35) να τους περικυκλώσουν.

Ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας ίπταται πάνω από την Κερατέα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν ενισχυθεί με ακόμα τρεις διμοιρίες.


Από :  eleftheriskepsii.blogspot.com
Σχόλια