ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μέχρι τις 19 Μαρτίου που η Σελήνη θα βρεθεί στην κοντινότερη θέση με την Γή, και σε συνδυασμό με την ηλιακή έξαρση , τα πράγματα θα είναι σε κρίσιμη κατάσταση για επικείμενους σεισμούς και σ' άλλα μέρη του κόσμου.
Δεν είναι τυχαίο πού ανησυχούν όλες οι χώρες πού διαθέτουν πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Στην Γερμανία έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.

Αποδεικνύεται πώς μόνη της η ανθρωπότητα θα "φάει το κεφάλι" της με την τεχνολογία και τά κουραφέξαλα πού έχει αναπτύξει τις τελευταίες δεκαετίες. Ένα «τίναγμα του ώμου» της Γής και συνειδητοποιούμε την μικρότητά μας! Η ανθρωπότητα πιθανόν να έχει ξαναβρεθεί σε αυτήν την "φάση" πολιτισμού και η φύση να την γύρισε στο σημείο μηδέν , από εκεί όπου ξεκίνησε. Δηλαδή πάνω στα δέντρα και τις σπηλιές!

Οι φιλόσοφοί μας, παρά τις αποδεικτικά τεράστιες γνώσεις τους , επέμεναν να καθοδηγούν τους ανθρώπους προς την φιλοσοφία της ζωής και την νοητική εξέλιξη , και όχι προς την υλική δύναμη και εξουσία. Ίσως είχαν την γνώση και ήξεραν τι επακολούθησε στην ιστορία της ανθρωπότητας με την χρήση της τεχνολογίας , τον έλεγχο των δυνάμεων της φύσης και την εγωιστική αδιαφορία προς τους παγκόσμιους και συμπαντικούς νόμους! 


Το άρθρο είναι της Σοφίας Βλάχου, από το blog:  Φιλοσοφία-Έρευνα
Σχόλια