Παπανδρέου-Παπούλιας.Τα είπαν...;;;

"Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας, για τις οποίες και ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να εγγυηθούμε όχι μόνο την έξοδό μας από αυτή την κρίση".
Με αυτά τα λόγια ο πρωθυπουργός σκιαγράφησε τα όσα διεμείφθησαν στη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.



Σαν τεθλιμμένες χήρες είναι και οι δυό τους !!!
"Η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο" είπε ο κ. Παπανδρέου εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου και συνέχισε: "Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται. Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας, για τις οποίες ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να εγγυηθούμε όχι μόνο για την έξοδό μας από αυτή την κρίση, αλλά και για μια οικονομία βιώσιμη, μια βιώσιμη ανάπτυξη και μια Ελλάδα με μια κοινωνία δικαίου, που να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και που πιστεύει στον εαυτό της". Ο πρωθυπουργός έφτασε στο προεδρικό μέγαρο στις 13:30 μετά το μεσημέρι και στον σύντομο διάλογο που είχε με τον Κάρολο Παπούλια μπροστά στις κάμερες είπε, μεταξύ άλλων, πως η χώρα κάνει ένα δύσκολο αγώνα μέσα σε συνθήκες απρόοπτες και ρευστές.
"Αυτός ο εθνικός αγώνας πρέπει να συνεχιστεί για την αλλαγή της χώρας, με αποφάσεις, αποφάσεις για τη συνέχεια των αλλαγών για τις οποίες θέλω και να σας ενημερώσω σήμερα. Πολλά σενάρια ακούγονται περί της Ελλάδας. Και αυτό δικαιολογημένα δημιουργεί ανησυχίες στον ελληνικό λαό. Η απάντησή μας πρέπει να είναι η επιμονή, η αποφασιστικότητα και βεβαίως η ψυχραιμία για την συνέχιση αυτής της προσπάθειας" ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου.
Και πρόσθεσε: "Εμείς έχουμε επιλέξει σε αυτούς τους 18 μήνες χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές που η συντριπτική πλειοψηφία κατανοεί ότι πρέπει να γίνουν στη χώρα μας, να φτιάξουμε μια βιώσιμη οικονομία, μια κοινωνία δικαίου, και βεβαίως χρειάζεται μια ευρύτερη συναίσθηση ενότητας, συμπαράστασης, για να μπορέσει αυτός ο τόπος να ορθοποδήσει".
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε για ακόμη μια φορά την ανάγκη "πανεθνικής συστράτευσης", τονίζοντας πως "δεν βγαίνει διαφορετικά ο δύσκολος αυτός αγώνας".
Ο Κάρολος Παπούλιας επικαλέστηκε κατά τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας "Suddeutsche Zeitung" στο οποίο αναφέρεται πως οι Ευρωπαίοι έχουν θορυβηθεί από τη διαρροή της πληροφορίας για τη σύσκεψη του Λουξεμβούργου, η οποία αποδίδεται στους Γερμανούς, με τον πρωθυπουργό να σημειώνει πως η "κακοφωνία δεν συμβάλλει".

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Θόδωρο Πάγκαλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Άννα Διαμαντοπούλου, Λούκα Κατσέλη, Χρήστο Παπουτσή και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αυτή την ώρα προεδρεύει της συνεδρίασης του άτυπου υπουργικού συμβουλίου, που πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αποτελεί σήμερα μια τυπική διαδικασία, αλλά ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της υλοποίησης των μέτρων.


 
Από  :  megatv
 
 
Σ.Σ. Αλήθεια γιατί εγω δεν πείθομαι  ότι μονάχα αυτά διημείφθησαν μεταξύ τους; Γιατί πιστεύω΄πως τα μαύρα μαντάτα που πήγε στο προεδρικό μέγαρο ο ΓΑΠ ήταν πολύ χειρότερα από αυτά που φανταζόμαστε;  Και ακόμη γιατί θέλω να πιστεύω πως τις μπουρδολογίες που μαζεμένες είπαν αμφότεροι προς τον τύπο,τις μεταφράσανε κατ' ιδίαν στο τσουνάμι που επέρχεται με μανία κατά της χώρας;
Όπως και νάχει η επίσκεψη του ΓΑΠ στον Παπούλια το μόνο που προφανώς είχε ως σκοπό ήταν την προεδρική συγκατάνευση για την ΜΑΥΡΗ συνέχεια και το Μνημόνιο2 που σέρνει μαζί του και τις υποθηκεύσεις όχι απλά της χώρας αλλά και ημών των πολιτών! Το τέλος μας με άλλα λόγια ή κάνω λάθος; ...
Σχόλια