Ο Γ. Καμίνης τηρεί… τις αργίες των μουσουλμάνων!

Από το Δήμο Αθηναίων, ανακοινώθηκε υποκριτικά το εξής, καθώς εκεί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο:
«Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 07/10/2011 και κάθε Παρασκευή το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων θα παραμένει κλειστό για το κοινό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ιδιαίτερος φόρτος διεκπεραίωσης εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας (διεκπεραίωση υπηρεσιακής αλληλογραφίας, καταχώρηση και αρχειοθέτηση εγγράφων και αδειών παραμονής).
Η διεκπεραίωση των εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας είναι άμεσα συνυφασμένη με την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού (επίδοση εγγράφων και αδειών παραμονής, παραλαβή συμπληρωματικών δικαιολογητικών)».
Είναι φανερό ότι εδώ εμπαίζονται όλοι οι Αθηναίοι. Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι συν αυτόν, έχουν απλά λάβει υπόψη τους, κατόπιν σχετικών «υποδείξεων» ΜΚΟ, μεταναστευτικών οργανώσεων και διαφόρων «προοδευτικών», ότι η Παρασκευή είναι αργία για τους μουσουλμάνους και προσαρμόζουν το ωράριο και τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, στα προτάγματα των αλλόθρησκων τριτοκοσμικών, την ώρα μάλιστα που απαγορεύτηκε το «Χριστός Ανέστη» ως ευχή, από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, για να μην προσβάλλονται... οι μουσουλμάνοι μετανάστες!
Φυσικά, η παραπάνω μεθόδευση, στα πλαίσια πάντα της πολιτικής ορθότητας της δημοτικής αρχής, προχώρησε στην υιοθέτηση μιας πολιτικής, που επιτάσσει τον ολοσχερή αποκλεισμό κάθε ορθόδοξου χριστιανικού μηνύματος, άσχετα αν αυτό είναι ενσωματωμένο εδώ και πολλούς αιώνες για να μην πούμε χιλιετηρίδες, στην παράδοση του λαού μας. Να υποθέσουμε ότι εν ευθέτω χρόνω, ο Δήμος υπό τον κ. Καμίνη, θα προσαρμόσει το ωράριο όλων των υπηρεσιών του στις θρησκευτικές αργίες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών;
Με λίγα λόγια: ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο περιφρονεί την πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά στο πλαίσιο μιας σταλινικής λογικής, προωθεί την προσαρμογή των υπηρεσιών του στα θρησκευτικά προτάγματα των λαθρομεταναστών, εις βάρος των γηγενών και της πλειοψηφίας.
Πρόκειται για μια καθ' όλα ύπουλη πολιτική, μιας και οι της εθνομηδενιστικής δημοτικής αρχής, δεν είχαν το θάρρος να ανακοινώσουν τον πραγματικό λόγο για το κλείσιμο μιας κατά τα άλλα αχρείαστης υπηρεσίας, την οποία πληρώνει ο πολίτης μέσω των δημοτικών τελών, για να υφίσταται μάλιστα την (ανθρωποκτόνο σε πολλές περιπτώσεις) εγκληματική βία των απολίτιστων αλλοδαπών σε όλες τις συνοικίες του κέντρου. Φαίνεται, ότι ο «προοδευτικός» κ. Καμίνης, έχει καιρό να περπατήσει στην Πλατεία Βικτωρίας, ή στην Πλατεία Αμερικής. Ίσως και να φοβάται πολύ να το κάνει και να πουλάει «πολυπολιτισμικότητα», από την ασφάλεια του γραφείου του.
Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη (και του λαθρομετανάστη), δεν θα προχωρήσει στην κατάργηση του εορτασμού των Χριστουγέννων στην Αθήνα, όπως έκανε για να μην προβάλλονται οι μουσουλμάνοι, ο καθ' όλα «προοδευτικός» και αριστεριστής πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, ο οποίος βέβαια, όταν ήρθε η ώρα της κάλπης, δεν βρήκε την ψήφο του.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας