Ροταριανός πρόεδρος ο Πεταλωτής στον όμιλο που είχε ιδρύσει ο υπουργός Παπαδήμος το 1946

 Ρώτησε σήμερα κατά την διάρκεια της επερώτησής του ο Κ. Βελόπουλος,με θέμα τα κλαπέντα αρχαία στην κατοχή από τους ναζί, τον υπουργό να τον ενημερώσει για το ποιός ήταν ο υπουργός Α. Παπαδήμος στην κυβέρνηση του 1946. Ε, λοιπόν κάτι βρήκαμε εδώ... Για διαβάστε ...

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυβέρνησης του 1946, κατά την θητεία του οποίου εκδόθηκε η έκθεση κλοπής αρχαιοτήτων από τα στρατεύματα κατοχής των ναζί, Αντώνης Παπαδήμος είναι ο ιδρυτικός Πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου " Ορφεύς" της Κομοτηνής. 
Ο όμιλος των Ρόταρι ιδρύθηκε το 1955 και ανάδοχός του ήταν ο Ροταριανός όμιλος Μυτιλήνης. Στον εν λόγω όμιλο της Κομοτηνής ιδρυτικός Διοικητής είναι κάποιος Σταύρος Παπανδρέου,που αναφέρεται και ως Διοικητικός σύμβουλος των Ρόταρι στην Ελλάδα.
Κατά σύμπτωση(;) στον ίδιο όμιλο φέρεται ως Πρόεδρος,κατά την περίοδο 2001-2002, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργος Πεταλωτής !!! 
Ιδού και το διαφημηστικό του ομίλου που καμαρώνουν για τα ...στελέχη τους! 
Μάλιστα η γυναίκα του Πεταλωτή, κ. Στογιαννίδου μήπως έχει κάποια συγγένεια με τον πρώην δήμαρχο Στογιαννίδη που διαφημίζουν οι Ρόταρι στην ιστοσελίδα τους; Λέω μήπως...


Πολλές συμπτώσεις βρε παιδί μου, πάρα πολλές...
Σχόλια