ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ... ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ" ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ελεύθεροι σκοπευτές και εντολή για συλλήψεις το σχέδιο για την παρέλαση  ..... κάνει λόγο μεταξύ άλλων τρομοκρατικών περιγραφών των "στρατοκρατούμενων και αστυνομοκρατούμενων μέτρων" η  iefimerida. εν όψη της εκδήλωσης τιμής και μνήμης για την επέτειο της παλιγγενεσίας του ελληνικού έθνους και της επαναστάσεως του 1821!!
Είναι τραγικό και ταυτόχρονα απογοητευτικό να διαπιστώνει κανείς δια της ίδιας της "σφραγίδας του κράτους" και διά του ίδιου του Υπουργείου των Γερμανοτσολιάδων ότι οι ταγοί της κατ επίφαση πλέον ελληνικής δημοκρατίας ακύρωσαν την θεσμική τους ιδιότητα αποδεχόμενοι να παρευρεθούν ως επίσημοι στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου εν μέσω σιδερόφρακτων αστυνομικών μέτρων  και να υποκριθούν ότι τους αποδίδει ο ελληνικός λαός και τα ελληνικά μαθητικά νιάτα την τιμή που θα τους άρμοζε σε αντίθετη περίπτωση που ως πολιτικά πρόσωπα θα είχαν συναίσθηση του φρονήματος του "υπέρ πάντων η πατρίς"!
Καραγκιοζιλίκια!! Όμως "Ουδέν κακόν αμιγές καλού"  ......
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι ο ΦΟΒΟΣ των προδοτών είναι έκδηλος!! Αποκαλύπτεται περίτρανα ότι η θέση των ηγετίσκων ολίγιστων πολιτικάντηδων αυτής της χώρας είχε ως πολιτική βάση την επικοινωνιακή πολιτική και μόνον αυτή! Εθισμένοι στην μιντιακή  πολιτική θεωρούν φυσιολογική την παρουσία τους σε μια εκδήλωση που "δεν " θα αποδοκιμαστούν επειδή "κένωσαν" τον χώρο της παρεύρεσης τους!! 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ...

Πόσο καθάρματα και μικροπρεπείς ήταν τελικά όλα αυτά τα γουρούνια που τους εμπιστεύθηκε ο αγνός ελληνικός λαός??
Σχόλια