" το δένδρο που έχει καρπούς πετροβολούν" !


Τα κτυπήματα τα οποία δέχεται ο κ. Καμμένος,ειδικά το τελευταίο διάστημα, από δημοσιογράφους και "δημοσιογράφους", ένα πράγμα μόνο μπορούν να φέρουν ως αποτέλεσμα στον κοινό νου: την γνωστή σοφή παροιμία " το δένδρο που έχει καρπούς πετροβολούν" ! 
Γιατί, αν όλη η προσπάθεια που επιχειρείται  αναλώνεται μονάχα σε πρό 10ετίας και πλέον (έως και 15ετίας) θέματα για τα οποία κατηγορία σαφώς και δεν μπορεί να σταθεί, τότε περίτρανα αποδεικνύεται πως δεν μπορούν με κανέναν άλλο τρόπο να αμαυρώσουν έναν πολιτικό που αν μη τι άλλο είναι από τους ελάχιστους που έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας μεγάλες ρεμούλες και αποκαλύψεις που δεν τολμούσε κανείς ουδέ καν να ψελίσσει!
Και φυσικά και μόνο το ότι δεν "παίζει" στα κανάλια ο κ. Καμμένος, αυτό από μόνο του ως γεγονός λέει κάτι πολύ σημαντικό: ότι ο κ. Καμμένος είναι όντως η ανερχόμενη δύναμη που ο κόσμος εμπιστεύεται, είναι ένας ανιδιοτελής και ένθερμος πατριώτης που μάχεται ουσιαστικά για τον τόπο και τους πολίτες! Και αυτό φυσικά δεν βολεύει ΟΥΔΟΛΩΣ το σύστημα!!!
Άλλωστε όταν χτυπιέται μια τέτοια κίνηση, ποιό άλλο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα πέραν του ότι θα επωφεληθούν οι συνήθεις "ύποπτοι" και υπεύθυνοι για την κατάντια μας τα τελευταία 38 χρόνια, οι γνωστοί-γνωστότατοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ !!! Αυτό λοιπόν επιθυμούν οι κύριοι "δημοσιογράφοι" όταν γυρνούν 15 και 16 χρόνια πίσω για να βρούν λάσπη ώστε να πιάσουν δουλειά; 
Μου θυμίζει τις τελευταίες ανοησίες που ακούγονται από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και κάνουν λόγο για αυτοδυναμία ( ανέκδοτα για ατέλειωτα γέλια) που οραματίζονται μια εκ νέου συγκυβέρνηση που θα τους χαρίσει την άφεση αμαρτιών και από την άλλη θα βυθίσουν τον έλληνα πολίτη στην απόλυτη μαυρίλα και φτώχεια !!! 

Άντε να δούμε λοιπόν τι άλλο θα σκαρφιστούν για να ανακόψουν την πέραν κάθε πρόβλεψης άνοδο της κίνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την αθρόα προσέλευση των ελλήνων πολιτών σε έναν χώρο που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από τους πολίτες για τους πολίτες !!! 
Περαστικά τους ...

Βλάχου Λία
Σχόλια