Top 8 εναλλακτικές λύσεις Adsense




1. Buysell ads 


Ελάχιστη πληρωμή: $ 50
Αυτός είναι ένας από τους πιο έμπιστους διαφημίσεις δίκτυο στο διαδίκτυο μετά το Google adsense για το blogging. BSA δεν δέχεται τοποθεσίες χωρίς αναθεώρηση και την παρακολούθηση των πολιτικών τόσο αυστηρά όσο adsense. Η ελάχιστη απαίτηση είναι ότι πρέπει να πάρετε 50 χιλ. - 100 χιλ. προβολές σελίδων ανά μήνα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι ζωντανά και επιπλωμένο. BSA δεν δέχεται sites με αντιγραφή ή παράνομο περιεχόμενο. Μοναδικότητα έχει σημασία να πάρει BSA. Ένα άλλο πλεονέκτημα με αυτό το δίκτυο τις διαφημίσεις είναι ότι μπορείτε να πάρετε το 75% των εσόδων που παράγουν. Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το Google AdSense. Εδώ διαφημιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν από τη λίστα των τόπων είναι διαθέσιμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους και Roomates Σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς διαφήμισης. Ο εκδότης μπορεί να καθορίσει το ρυθμό για τις ενότητες διαφημίσεών τους πριν από την πώλησή τους.

2. Chitika



Ελάχιστη πληρωμή: $ 10
Το δίκτυο λειτουργεί στα συμφραζόμενα διαφημίσεις και έχει ένα ευρύ φάσμα των εκδοτών. Chitika είναι μια από τις αναδυόμενες διαφημίσεις τοποθεσίες δίκτυο εμπορίας ότι πολλοί προτιμούν να διαφημιστείτε μαζί. Το δίκτυο παρέχει υψηλή CPM





Ελάχιστη πληρωμή: $ 25
Ήμουν χρησιμοποιώντας adhitz διαφημίσεις σε αυτό το blog για αρκετό διάστημα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με adhitz διαφημίσεις είναι ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις και διαφημιστές διαλογής μπορούν να δημοσιεύουν κάθε είδους διαφημίσεις adhitz εκτός από τις διαφημίσεις με πορνό. Έτσι, αυτό που συμβαίνει είναι το αποτέλεσμα του φθηνού μάρκετινγκ, αυξάνεται διαφημιστές θέση να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε αυτό το δίκτυο συνεργατών του δικτύου που οδηγεί σε χαμηλό CPC






Ελάχιστη πληρωμή: $ 25
Clicksor είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων με λιγότερη προσοχή στις διαφημίσεις banner. Clicksor έχει τέσσερα είδη των διαφημίσεων, pop-ups είναι Roomates, συμφραζόμενα, inline. Αυτό που θα ήθελα είναι να καθορίσετε για το pop up διαφημίσεις, Roomates έχει υψηλά ποσοστά αμοιβής. Εάν έχετε ένα blog με τα μέρη της κυκλοφορίας, αλλά δεν google adsense (Ένα blog Roomates δεν έχει αρχικό μοναδικό περιεχόμενο ή blogs με εποχιακή δημοτικότητα) μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το δίκτυο για να διαφημίσετε. Αλλά υποθέτω ότι αυτό μπορεί να μειώσει την ευρετηρίαση σελίδες σας στην αναζήτηση του Google. Ωστόσο, ένα άλλο δίκτυο διαφημίσεων που θα θέλατε να πειραματιστείτε με.



5. Ad dynamo



Ελάχιστη πληρωμή: $ 20
Μόλις υπογράψει με το δίκτυο και άρχισε να εξυπηρετούν τις διαφημίσεις. Μόνο μειονέκτημα που βρήκα ήταν, το δίκτυο αυτό δεν έχει πολλούς διαφημιστές και χρειάζεται χρόνος για να εξυπηρετήσει τις διαφημίσεις. Αλλά αυτό το δίκτυο έχει ένα υψηλό CPC της μέχρι € 0,50.




Ελάχιστη πληρωμή: $ 10
Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό δίκτυο. Οι διαφημιστές μπορούν να υποβάλλουν προσφορές για διαφημιστικό χώρο σας και θα πάρετε σχετικές διαφημίσεις Σύμφωνα με τις προσφορές που κάνουν οι διαφημιστές.




Ελάχιστη πληρωμή: 5 €
Αυτό δεν είναι διαφημιστικά banner και πάλι. Υπάρχουν δύο είδη των διαφημίσεων εδώ. Ένα είναι γεμάτη διαφημίσεις σελίδα και πάνω διαφημίσεις banner. Αν τοποθετήσετε το σενάριο στη σελίδα σας, μια νέα σελίδα της adf.ly θα εμφανιστεί στην οθόνη για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να goto το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Πολλές περιπτώσεις, αυτό θα είναι ενοχλητικό για τους αναγνώστες. Θα πληρωθείτε $ 4 ανά 1000 pageviews, Roomates είναι αρκετά όμορφος.


8. Infolinks



Ελάχιστη πληρωμή: $ 50
Διαθέτει ενσωματωμένο διαφημίσεις κειμένου και το δίκτυο αυτό είναι καλύτερο σε αυτή την πτυχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό παράλληλα με το Google AdSense


Μετάφραση Google

ΠΗΓΗ




Σχόλια
Comment Poster
If you are looking for a reputable contextual ad company, I suggest you take a peek at Chitika.
Comment Poster
Are you looking to earn money from your visitors by using popup advertisments?
In case you are, have you considered using Clickadu?