Ο episod μας ανακοινώνει για το Floating Twitter


API v1 Retirement is Complete - Use API v1.1



Τον τελευταίο καιρό έχετε παρατήρηση τον έχει κάνει φτερά το Floating Twitter από όλα τα site/blog που το είχαν εφαρμόσει, είδα να το συζητάτε και να ρωτάτε γιατί συμβαίνει αυτό δείτε παρακάτω και τα καταλάβετε.
DEMO


Κλικ στην εικόνα για μεγένθυση.



https://dev.twitter.com/blog/api-v1-is-retired






@episod Taylor Singletary
Καταχωρήθηκε στις Τρι, 06/11/2013 15:19
Σήμερα, είμαστε συνταξιοδοτούνται API v1 και την πλήρη μετάβαση στο API v1.1. Λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλία των δοκιμών συσκότισης, blog θέσεις, tweets και άλλες ενημερώσεις, αυτό θα πρέπει (ελπίζω) δεν είναι μια έκπληξη. Πριν μπει στην πληθώρα των διαθέσιμων πόρων για εσάς, επιτρέψτε μου πρώτα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Με βάση τις δοκιμές συσκότισης και κοιτάζοντας τους αριθμούς, μπορούμε να δούμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των αιτήσεων έχουν μεταβεί στα API v1.1. Αν ακόμα δεν έχετε ενημερώσει app σας και θέλετε οι άνθρωποι να είναι σε θέση να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτό, δεν είναι πολύ αργά! Η τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Επιπλέον, εδώ είναι άλλοι πόροι που έχουμε τράβηξε μαζί για να βοηθήσει να γίνει αυτή η μετάβαση πιο ομαλή:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για να φέρει αυτή τη διαδικασία σε μια στενή και να συνεχίσουν την οικοδόμηση μιας ισχυρής πλατφόρμας & οικοσύστημα API v1.1 και να καταστήσει ακόμη πιο πολύτιμο για εσάς.
Σχόλια