ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Α.Τζιτζικώστας: “Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, καταδικάστηκε ο Άκης”


ASWDX

Εγκληματική οργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ΠΑΣΟΚ αφού ήδη έχει καταδικασμένο πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για κακουργηματικές πράξεις. Η δήλωση έγινε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό δίαυλο MEGA όταν όλοι προσπαθούσαν να τον επικρίνουν δίοτι είχε πράξει το αυτονόητο, να καλέσει το νόμιμο και εκλεγμένο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας σήμερα το πρωί,  σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Mega, επανέλαβε ότι η επιλογή του δεν κατευθύνθηκε από τις πολιτικές του προτιμήσεις αλλά εκπορεύτηκε εκ του νόμου.

“Αποστρέφομαι πολιτικά τη Χρυσή Αυγή”Αανέφερε ο Περιφερειάρχης , ξεκαθαρίζοντας έτσι την πολιτική του θέση, και συνέχισε “Αλλά είχα υποχρέωση να τηρήσω το νόμο.Ποιός είμαι εγώ που έχω δικαίωμα να μην τον τηρήσω;” διερωτήθηκε χαρακτηριστικά προσθέτοντας μάλιστα πως “Ούτε θα ανακαλέσω την απόφασή μου και θα έκανα το ίδιο και τώρα εάν έπρεπε να πάρω εκ νέου απόφαση”.

Επ αυτού δε πρόσθεσε ,εξηγώντας το ορθό της απόφασής, του ότι “ποιός ορίζει τί είναι εγκληματική οργάνωση;” Υποστήριξε μάλιστα πως αν οι ερμηνείες αρχίσουν να εκφεύγουν του νόμου τότε κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι εγκληματική οργάνωση μπορεί να είναι και το ΠΑΣΟΚ διότι καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.”

Απίστευτη τότε απάντηση έδωσε με τοποθέτησή του στο ίδιο κανάλι ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος είπε ότι ” ο κ. Τζιτζικώστας είναι πολιτικό πρόσωπο και πρέπει να μεταφράζει πολιτικά τα μηνύματα” αναφερόμενος στην απόφαση της Βουλής για διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, με την αιτιλογία της “εγκληματικής οργάνωσης”.

Είπε δηλαδή στον Περιφερειάρχη, να παραβεί τον Νόμο για να είναι αρεστός πολιτικά, σε όσους σκηνοθέτησαν την πολιτική δίωξη ενός νομίμου κόμματος. Αλλά πρόσθεσε και κάτι άλλο που πέρασε απαρατήρητο. Επειδή η Βουλή αποφάσισε  την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, με την αιτιολογία της “εγκληματικής οργάνωσης”, έπρεπε να αποδεχτεί την αποφαση αυτή σαν ήταν διακστηρίου!

Μάλλον λίγοι κατάλαβαν την σοβαρότητα της δήλωσης αυτής. Για το τί είναι ο καθένας μας, πόσο μάλλον ενα νόμιμο πολιτικό κόμμα αρμόδια να αποφασίσει είναι μόνο η Δικαιοσύνη, και κανείς άλλος. Το να αποφασίζουν οι πολιτικοί αντίπαλοι για την τύχη μιας πολιτκής παράταξης, λέγεται πολιτκή δίωξη στην “ελαφριά” ερμηνεία, και στην καθομιλουμένη…ολοκληρωτισμός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια