Χριστός και Ζεύς μας ενώνουν

Ο (Χ)ορός της αλήθειας


του Πάνου Κορομηλά


Στη σημερινή τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες είναι εγκληματικό να αναβιώνουν διασπαστικές τάσεις και μέτωπα.
Θα μου επιτρέψετε αγαπητοί μου φίλοι και φίλες να ασχοληθώ και να μοιραστώ μαζί σας την οργή μου, τη λύπη, και την αγανάκτηση μου, λόγω του ακήρυχτου πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ορθόδοξων Χριστιανών, και των πιστών της Πατρώας Θρησκείας των Ελλήνων (Δωδεκαθεïστών).

Στη σημερινή τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες είναι εγκληματικό να αναβιώνουν διασπαστικές τάσεις και μέτωπα. Έχουμε τέτοια πολυτέλεια ως Έθνος;
Αμφότεροι, σκίζουν τα ιμάτια τους κραυγάζοντας πως κατέχουν την Αλήθεια και την Γνώση του Θείου, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να διχάζουν τον κόσμο και να τον χωρίζουν σε στρατόπεδα μίσους. Όχι κύριοι, δεν έχετε το δικαίωμα να καπηλεύεστε το όνομα και τη Χάρη του Χριστού, και του Διός αποσκοπώντας σε ίδιον όφελος.
 

Θεωρώ ανήθικο ως Χριστιανός Ορθόδοξος να κατηγορούμαι ότι λατρεύω εβραίο Θεό (πού να ήξεραν) και θεωρώ εξίσου ανήθικο, Χριστιανοί να αποκαλούν τους υπερασπιστές της Πατρώας Θρησκείας ειδωλολάτρες, παγανιστές κ.α.. Μην ξεχνάμε πως το κώνειο δεν το έδωσαν στο Σωκράτη οι Χριστιανοί, ούτε κι ο Χριστός σταυρώθηκε από Έλληνες.
 

Θα μπορούσα να απαριθμήσω πολλά γεγονότα αλλά ο στόχος μου είναι να ταρακουνήσω και να ενώσω, όχι να διχάσω. Δεν μπορώ λοιπόν να μην παραδεχτώ τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια των αιώνων εκατέρωθεν. Όμως αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν! Λίγες είναι οι φωνές στα ΜΜΕ που επιθυμούν την επανένωση του Έλληνα στα ιδανικά και στις αξίες που έχει πλέον απολέσει.

Αμφότεροι, σκίζουν τα ιμάτια τους κραυγάζοντας πως κατέχουν την Αλήθεια και την Γνώση του Θείου, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να διχάζουν τον κόσμο και να τον χωρίζουν σε στρατόπεδα μίσους.
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μάς τόνισαν: «ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ» κι εμείς το μόνο που κάνουμε είναι σκάβουμε ο ένας τον λάκκο του άλλου. Σταματήστε αυτήν την υποκινούμενη διαμάχη κι ενωθείτε εις το όνομα της Ελλάδος. Δεν βλέπετε ότι βαλόμεθα πανταχόθεν και παντοιοτρόπως; Γλώσσα, αξίες, αρετές, ήθος, οικονομική εξαθλίωση, υπογεννητικότητα, ταχύτατη ποσοστιαία πληθυσμιακή μεταβολή, οικογένεια, εξαφάνιση εθνικού φρονήματος και γαλούχηση κοινωνικής ηττοπάθειας.
 

Μάθετε, ότι όταν δυστυχήσει το παιδί του γείτονα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη δυστυχία και του δικού σας παιδιού. Βγάλτε από πάνω σας τις ταμπέλες και τις ετικέτες που αυτοματοποιούν την ένταξή σας στα εκάστοτε μαντριά (λες και είναι Α.Ε.) που φανατίζουν και διασπούν το Ελληνικό πνεύμα. Γίνετε δυνατές ανθρώπινες μονάδες φωτός και γνώσης, μαθαίνοντας την ιστορία για την καταγωγή μας , γράφοντας σωστά ελληνικά και όχι τα αηδιαστικά γκρίκλις (greeklish)! Τότε ίσως κατά ένα θαυμαστό τρόπο, αυτές οι δύο θρησκείες θα συμπληρώσουν αυτόματα η μία την άλλη, αφήνοντάς μας να ανακαλύψουμε πόση γνώση χάσαμε τόσους αιώνες! Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, όχι μόνο για το καλό της πατρίδος μας, αλλά για τους Κυρίους που οι δύο θρησκείες πρεσβεύουν, τον Χριστό και τον Δία, οι οποίοι αν αυτή τη στιγμή βρίσκονταν στην Ελλάδα και ζούσαν αυτή την εγκληματική διαμάχη αμφοτέρων πλευρών το μόνο που θα έκαναν ίσως θα ήταν να καθαρίσουν την περιοχή από τα ζιζάνια…


Πάνος Κορομηλάς








 






  panoskoromilas@yahoo.gr
Σχόλια