ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ Απολύουν την αδελφή του ήρωα Ε.Γιαλοψού και κόβουν το επίδομα συνόρων! (upd) – ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΡΟΙΚΑ Χ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ Αποκαταστάθηκε η μνήμη του Ε. Γιαλοψού:Η αδελφή του δεν απολύεται από το ΥΠΕΘΑ


AAA1XL

Κάποιος πρέπει να συγκεντρώσει τους συνεργάτες των τροϊκανών, τα “golden boys” του υπουργείου Οικονομικών, όπως τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και να τους πάει στο υπόστεγο όπου φυλάσσεται ότι έχει απομείνει από το ελικόπτερο AB-212ASW “ΠΝ 21″ μήπως και συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει να χύνεις το αίμα σου για την πατρίδα και να αφήνεις πίσω μια ορφανή οικογένεια.

Και εν συνεχεία να τους βάλει σε ένα ελικόπτερο και να τους μεταφέρει από το τριεθνές του Έβρου μέχρι το Καστελόριζο.

Και να τους αφήσει να ζήσουν εκεί με θερμοκρασίες 20 βαθμών υπό το μηδέν για τον Έβρο ή μέσα στην αντάρα και την θύελλα που λυσσομανά στο Αιγαίο στις χειμωνιάτικες μέρες.

Με τον εχθρό να καιροφυλακτεί να κάνεις το λάθος για να εισβάλλει. Και την οικογένεια πίσω να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα λόγω του μισθού πείνας…

Ίσως τότε καταλάβει ο συγκεκριμένος υπουργός ότι αυτό που έκανε σήμερα, να μην υπογράψει την αίτηση άρσης της “κινητικότητας”, δηλαδή την μη απόλυση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της αδελφής του ήρωα των Ιμίων χειριστή του ραντάρ του μοιραίου ελικοπτέρου, αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, αλλά και το επίδομα φύλαξης συνόρων των μόνιμων στελεχών των ΕΔ, συνιστά ύβρη.

Ύβρη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ύβρη προς το νεκρό

Ύβρη προς τον ελληνικό λαό

Ύβρη προς την ελληνική Ιστορία

Ο Χ.Σταϊκούρας ούτε ως εντολοδόχος των Γερμανών στο υπουργείο δεν δικαιολογείται.

Ακόμα και στην πρώτη γερμανική Κατοχή άνθρωποι όπως ο αείμνηστος Άγγελος Έβερτ, ο πατέρας του μετέπειτα αρχηγού της ΝΔ, μπορεί να εργαζόταν υπό γερμανική διοίκηση, αλλά έσωσε εκατοντάδες ανθρώπους και μεταξύ τους πολλούς Έλληνες Εβραίους, από το απόσπασμα.

Αλλά όταν κάποιοι γίνονται “γερμανικότεροι των Γερμανών”, τα αποτελέσματα είναι αυτά.

Μάταια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που συνέταξε την σχετική τροπολογία για να κατατεθεί και να ψηφιστεί σήμερα επέμεινε στα τηλεφωνήματά του προς τον εντολοδόχο της τρόϊκα.

Μάταια του εξηγούσε ότι “Δεν έχουμε ιστορικό δικαίωμα να απολύσουμε την αδελφή του Έκτορα Γιαλοψού”.

Μάταια του εξηγούσε ότι “Δεν επιβαρύνεται ο Προϋπολογισμός από το ταπεινό κατοστάρικο που θα δοθεί στους ακρίτες μας”.

Την στιγμή μάλιστα που άλλοι δύο υπουργοί εξίσου πειθήνιοι στην τρόικα και στους Γερμανούς, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ.Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Ά.Γεωργιάδης την είχαν υπογράψει.

Πότε θα κάνει ξαστεριά; Ή μήπως πρέπει πρώτα “να πάρω το ντουφέκι μου” που λέει και ο ποιητής;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΡΟΙΚΑ Χ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ

Αποκαταστάθηκε η μνήμη του Ε. Γιαλοψού:Η αδελφή του δεν απολύεται από το ΥΠΕΘΑ

Η αδελφή του ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού θα παραμείνει  τελικά στο ΥΠΕΘΑ  με σχετική απόφαση που συνυπέγραψε πριν από λίγο και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε επικοινωνία που είχαν συνεργάτες του αναπληρωτή  υπουργού Οικονομικών με το defencenet.gr  και μετά το σχετικό δημοσίέυμα διαβεβαίωσαν ότι “δεν θα μετακινηθεί  η αδελφή του ήρωα και ότι αναγνωρίζεται η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης”

Σε ότι αφορά το επίδομα φύλαξης συνόρων εδώ υπάρχει συγκεκριμένη αρνητική τοποθέτηση της τρόϊκα παρά το γεγονός ότι θεωρείται θέμα αιχμής για την κυβερνήτη.

Από το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίστηκε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας τάσσεται υπέρ της καταβολής όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δικαιώνοντας τον αγώνα που έχει δώσει προς αυτή την κατεύθυνση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και το ζήτημα πλέον αφορά την τελική κατάληξη της διαπραγμάτευσης μεταξύ τρόϊκα και κυβέρνησης.

Κύκλοι από το γραφείο του πρωθυπουργού ανέφεραν ότι η υπόθεση θα λήξει θετικά μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα υπογραφεί η καταβολή του επιδόματος στους ακρίτες μας.

Αναμένουμε…

Επίδομα φύλαξης συνόρων

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια