Χαμός απόψε στο ΄ΆΕΤΟΣ>> …(Ανανέωση)


VTbAeΧαμός έγινε απόψε στο »ΑΕΤΟΣ » τόσο μεγάλη συγκέντρωση πυρός με καταχνιά ,παγωνιά στο απόλυτο σκοτάδι δεν ξανάγινε ποτέ από Ελληνικά Όπλα !
Το Σενάριο της Ασκήσεως ήταν… οι εξάλειψη του εχθρικού προγεφυρώματος που δημιούργησαν Καταδρομείς που έπεσαν νύχτα στην περιοχή !
Το συγκρότημα του μηχανοκίνητου 526 έπαιξε το ρόλο του προγεφυρώματος ενός οι Καταδρομείς έπεσαν με συνθήκες μάχης υπο συνθήκες κάκιστες απο το Σινούκ της της Α.Σ
Τέσσερα Απάτσι έκαναν εφορμήσεις σε όλο το μέτωπο και διέλυσαν κάθε υποψία αντίστασης !
Το πυροβολικό της 156 με τους ουλαμούς 110 ,136 και 138 φώτισαν τα πάντα κάνοντας την νύχτα ημέρα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο ελιγμών στα Εχθρικα΄ τμήματα !
Είχαμε βολές από Πεζικού με όλα τα διαθέσιμα όπλα όπως
A-T KORNET-E, ZOO 23 και
Α-Τ TOW-2
Ο Ανθός των Ελληνικών Αρμάτων που έκανε την αντεπίθεση ήταν το κάτι Άλλο ….
Τρόμαξαν τα πέριξ από τρομακτικό βρυχηθμό των LEO1A5 LEO2HEL &
Απο την γύρω περιοχή έβαζαν συνέχεια οι όλμοι των 4,2 χιλ λες και κάποιος αόρατος μαέστρος συντόνιζε το κροτάλισμα των όπλο μηχανημάτων !
Τέσσερα F-16C/D Block 52+της 337 διέλυσαν τους στόχους και σκόρπισαν το φόβο στους εχθρούς της Ελλάδος με την εκνευριστική μακρινή ευστοχία τους !
Ενα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές της Ασκήσεως από τους Οπλίτες μέχρι στον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Τσέλιο Αθανάσιο που σχεδίασε και πρότεινε την »Νυχτερινή Άσκηση Αστραπή»
Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του , ενώ ο ΥΕΘΑ έδινε συγχαρητήρια σε όλους χωρίς να αποκλείεται να πέσει και καμιά …Τιμητική άδεια!

 http://olympia.gr

Σχόλια