ΒΙΝΤΕΟ Ισλαμική φρίκη: Τετράχρονος αλβανός εκπαιδεύεται για τζιχάντ στη Συρία!!!


alban-boy

Ενα συγκλονιστικό βίντεο ενός 4 χρόνου Αλβανού ο οποίος εκπαιδεύεται να πυροβολεί μ’ ένα Καλάσνικοφ ΑΚ-47 από τους εξτρεμιστές στην Συρία, δημοσίευσε η Daily Mail.

Ο μικρός εικάζεται πως είναι αλβανός και από το τόνο στις λιγοστές λέξεις που ακούγονται στο βίντεο φαίνεται πως κατάγεται από την Αλβανία.

Ο 4 χρόνος πυροβολεί δύο φορές ενώ στο βάθος ακούγονται το γνωστό σύνθημα “Αλλάχου Ακμπάρ”, οι οδηγίες στα αλβανικά «κράτα το εδώ κοντά», τα οποία αναφέρονται στο τρόπο που κρατά το όπλο και αργότερα τον ρωτούν αν θα πολεμίσει για το Ισλάμ.

 «Οι εικόνες έχουν δημοσιευθεί στο Υουtube και μάλλον πρόκειται για αλβανό τζιχαντιστή ο οποίος είναι ένας από εκατοντάδες ξένους που πολεμούν δίπλα στην Αλ Κάιντα στην Συρία» γράφει η Daily Mail.

Ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών από Αλβανία, Κόσοβο και FYROM έχουν ενωθεί για Τζιχάντ δίπλα στους εξτρεμιστές της Συριακής αντιπολίτευσης εναντίων του Ασάντ.

Αυτός ο πόλεμος φαίνεται πως στην μακρινή Συρία έχει φέρει αντιμέτωπους τους αλβανούς με τους σλάβους, οι οποίο έχουν ενωθεί ως μισθοφόροι με τις δυνάμεις του Ασάντ.

Μόνο κατά το τελευταίο χρόνο έχουν αναφερθεί δεκάδες Αλβανοι, που σκοτώθηκαν στις άγριες μάχες του εμφυλίου πολέμου στην Συρία, ένας εκ των οποίων από τα Τίρανα, και οι άλλοι από Αυλώνα, Πόγραδετς, Σκόπια και Κόσοβο.

Οι αλβανοί που πηγαίνουν στο πόλεμο της Συρίας παίρνουν μαζί τους γυναίκες και παιδιά, τους οποίους τους εγκαθιστούν στις κατασκηνώσεις του στρατού των εξτρεμιστών.

http://national-pride.org
Σχόλια