Έλτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων»


«Αν ζούσε στις μέρες μας, ο Ιησούς θα υποστήριζε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων», δήλωσε ο Έλτον Τζον σε συνέντευξή του στο Sky News.Σεβόμαστε την "ιδιεταιρότητα" του Βρετανού καλλιτέχνη, αλλά αποκλείεται ο Χριστός να υποστήριζε το γάμο μεταξύ ομοφύλων, θα τους δεχόταν στην αγκαλιά του, αλλά προωθούσε τις φυσιολογικές οικογένειες, και αυτό ο Έλτον Τζον που είναι και ο ίδιος πατέρας θα έπρεπε να το γνωρίζει. Ενγνωσμένη η αξία του ως τραγουδιστή αλλά μην προσπαθεί να προωθήσει κι αυτός το gay star system.
 
Ο βρετανός καλλιτέχνης που σχεδιάζει να παντρευτεί του χρόνου «σε μια πολύ ήσυχη τελετή» τον επί 20 χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, ισχυρίστηκε ότι ο Χριστός θα ήταν υπέρ της ένωσης αυτής, διότι όπως είπε ήταν «γεμάτος αγάπη και ευσπλαγχνία». 
 
Μάλιστα χαρακτήρισε «αναχρονιστικούς και ανόητους» τους κανόνες της Αγγλικανικής Εκκλησίας με τους οποίους απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ιερέων και υποχρεώνει τους καθολικούς κληρικούς να μην παντρεύονται. 
 
«Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα - συνέχισε - αυτό δεν θα το επέτρεπε. Δίδαξε την αγάπη, τη συμπόνια και τη συγχώρεση προσπαθώντας να ενώσει τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Εκκλησία».
 
Ο σερ Έλτον Τζον στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Πάπα Φραγκίσκου χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο και δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανθρωπιά του. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια