Σαλβίνι, Φτάνει πια, να βοηθήσουμε τους μετανάστες στις πατρίδες τους!!!


Σαλβίνι: " Άλλοι τριάντα νεκροί που βαραίνουν την συνείδηση όσων υπερασπίζονται τις επιχειρήσεις διάσωσης Τα πουκάμισα των Ρέντσι και Αλφάνο έχουν βαφτεί με αίμα".
Η νέα τραγωδία με 30 νεκρούς μετανάστες που συνέβη σήμερα στα ανοιχτά της Σικελίας, προκάλεσε νέα παρέμβαση, σε υψηλούς τόνους, της Λέγκας του Βορρά, η οποία κατηγορείται για ξενοφοβία.
Άλλοι τριάντα νεκροί σε ένα πλεούμενο. Άλλοι τριάντα νεκροί που βαραίνουν την συνείδηση όσων υπερασπίζονται τις επιχειρήσεις διάσωσης της δικής τους Θάλασσας. Πρέπει να σταματήσουμε τις αναχωρήσεις και να τους βοηθήσουμε στις χώρες τους, αμέσως! Τα πουκάμισα των Ματέο Ρέντσι και Αντζελίνο Αλφάνο έχουν βαφτεί με αίμα. Ή όχι;
υποστήριξε στο Facebook ο γραμματέας του κόμματος αυτού, ο Ματέο Σαλβίνι.
Στο μεταξύ, το θέμα της μετανάστευσης και της αναγκαίας ευρωπαϊκής αλληλεγγύης αναμένεται να είναι ένα από τα κύρια σημεία της ομιλίας του Ματέο Ρέντσι στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, με την οποία την ερχόμενη Τετάρτη θα πρέπει να παρουσιάσει τις προτεραιότητες της ιταλικής εκ περιτροπής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το περασμένο σαββατοκύριακο μεταφέρθηκαν στις ακτές της Κάτω Ιταλίας συνολικά 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια