Γιατί οι Κυκλάδες είναι ο επίγειος παράδεισος;

Γιατί οι Κυκλάδες είναι ο επίγειος παράδεισος;Ως Έλληνες θα έπρεπε να σκεφτόμαστε πριν χαρακτηρίσουμε μια παραλία εξωτική...
Η Ελλάδα διαθέτει τις καλύτερες παραλίες του κόσμου και ένα σύμπλεγμα που όμοιο του δεν υπάρχει...
Οι Κυκλάδες είναι μαγευτικές, παραδεισένιες και διαθέτουν αναρίθμητες "αρετές"!
Καταπληκτικά ξενοδοχεία
Τεράστιες πισίνες και βεράντες με καταπληκτική θέα είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων των νησιών, και τα περισσότερα βρίσκονται σε τιμές που δε θα περίμενε κανείς.
Μαγευτικό μπλε
KK
Οι Κυκλάδες δεν έχουν απέραντες, αμμώδεις παραλίες όπως οι εξωτικές χώρες της απέναντι όχθης. Αντίθετα, οι καλύτερες βρίσκονται σε μικρούς όρμους, των οποίων τα βράχια τις προστατεύουν από τον άνεμο και τα πλήθη. Έτσι, η ανταμοιβή για εκείνους που θα τις βρουν είναι τα τέλεια γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.
Φρέσκα θαλασσινά
121686-GreekMoments
Η Ελλάδα είναι γνωστή για την απλή, υγιεινή κουζίνα της που βασίζεται σε φρέσκα προϊόντα και φυσικά, φρέσκα ψάρια. Οι Κυκλάδες δεν αποτελούν εξαίρεση, και το φρέσκο ψάρι στη σχάρα με ελαιόλαδο και λεμόνι είναι μια από τις βασικές σπεσιαλιτέ των νησιών.
Εκπληκτική θέα
1362118738 38abca2da8 o
Οι Κυκλάδες είναι ουσιαστικά βουνοκορφές, και ενίοτε τα ηφαίστεια, τα οποία ξεπηδούν από τη θάλασσα, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μοναδική θέα από παντού. Κάτι το οποίο είναι περισσότερο εμφανές στο χωριό Οία, της Σαντορίνης.
Αρχαία ιστορία
Τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχουν τα μεγάλα θέατρα και τα μοναδικά αγάλματα της Δήλου, ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι η Πύλη του Απόλλωνα στο νησί της Νάξου.
Πάνω από 200 νησιά για να εξερευνήσεις
Τα νησιά των Κυκλάδων φτάνουν τον απίστευτο αριθμό των 220, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι ακατοίκητα. Επομένως, υπάρχουν πολλά μικρά νησιά όπου τα αυθεντικά χωριά και τα τεμπέλικα απογεύματα βασιλεύουν, και εξερευνώντας τα μικρότερα νησιά είναι η τέλεια δικαιολογία για μια ολιγοήμερη κρουαζιέρα γύρω από το ονειρικό γαλάζιο του Αιγαίου.
Τα καταπληκτικά χωριά
Picture 089
Οι Κυκλάδες είναι γεμάτες από γραφικά χωριουδάκια χτισμένα στην ακτή, όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φας, να διαβάσεις, να κολυμπήσεις και να μιλήσεις.
Γραφικές εκκλησίες
ss 2antiparos2 F26152
Οι ορθόδοξες εκκλησίες των ελληνικών νησιών είναι αναμφισβήτητα όμορφες από άποψη τέχνης και αρχιτεκτονικής, αλλά το γεγονός ότι συχνά χτίζονται σε κορυφές λόφων με θέα τη θάλασσα, τις καθιστά ακόμη πιο απίστευτες.


newsbomb.gr
Σχόλια