Έβγαλαν εθνικό ύμνο για την Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη»…


 Έβγαλαν εθνικό ύμνο για την Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη»…


Από έγκυρες πηγές πληροφορούμαστε, ότι φιλότουρκοι της δυτικής Θράκης, εκτός απ την πράσινη σημαία που κυκλοφορούν, έβγαλαν τώρα και τον εθνικό τους ύμνο, ο οποίος προπαγανδίζει την «ανεξαρτησία τους». Ως γνωστόν, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, σε συνεργασία με τους τουρκόφρονους της περιοχής, οι οποίοι οραματίζονται την αναβίωση της «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης». Ο συγκεκριμένος ύπουλος και κατευθυνόμενος από ξένα κέντρα πόλεμος, εκφράζεται κυρίως μέσω των μελών του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», τη δράση του οποίου πολλές φορές έχει αποκαλύψει η «Κίνηση πολιτών για την απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου από την Κομοτηνή». Ποιος τους ακούει όμως; Οι ίδιοι ανθελληνικοί κύκλοι, που κυκλοφόρησαν τη νέα σημαία της Δυτικής Θράκης, η οποία, για όσους δε γνωρίζουν, είναι πράσινη και έχει επάνω της την ημισέληνο, δημοσιοποιούν τώρα και τον «εθνικό» τους ύμνο!!! Διαβάστε κάποιους χαρακτηριστικούς στίχους από το ανθελληνικό αυτό κατασκεύασμα και θαυμάστε το μένος που τρέφουν αυτοί οι άνθρωποι για την ευλογημένη χώρα μας.

Δεν υπάρχει ποτέ επιστροφή από αυτόν τον δοξασμένο πόλεμο ανεξαρτησίας!
 Μπροστά μας ακόμα και ατσάλινοι στρατοί να βγούνε δε μας τρομάζουν!
 Εμείς για την εθνική ανεξαρτησία διαβήκαμε τον Έβρο και τον Νέστο,
 Φτάσαμε στο στόχο μας νικώντας, συντρίβοντας όλους τους εισβολείς.
 Ανοίξαμε στα Βαλκάνια περίοδο μιας δοξασμένης δημοκρατίας.
 Εμείς για πρώτη φορά ανάψαμε τη δάδα της ελευθερίας.
 Αυτή η σημαία θα κυματίζει, αυτή η δημοκρατία θα ζήσει.

Οι εχθροί μας πανικόβλητοι θα φύγουν!
 Είμαστε εγγόνια ενός έθνους, που χιλιάδες χρόνια ζει ελεύθερο,
 Εκείνο δημιούργησε τις στέπες, είμαστε λιοντάρια, γεράκια των ουρανών.
 Πάντα οι έφοδοι των αγωνιστών θυμίζουν φουρτούνες.
 Στον πόλεμο οι εχθροί λιποθυμούνε από τον τρόμο του μεγαλείου μας.
 Η Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης θα ζήσει, θα ζήσει!

Ο συγκεκριμένος εθνικός ύμνος φαίνεται να έχει γραφτεί από τον Σουλεϊμάν Ασκερί. Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών επιβάλλεται να δει το όλο θέμα με σοβαρότητα. Θα το πράξει όμως; Ας μην ξεχνάμε, ότι και οι Σέρβοι υποτιμούσαν τις κινήσεις των αλβανών του Κοσσόβου, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν χάσει το Κόσσοβο. Η μοναδική μας ελπίδα, όμως, δεν είναι ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι λεγόμενοι «φίλοι» της Ελλάδος, διότι τους είδαμε κι αυτούς πόσο βοηθούν τη χώρα μας, τώρα που βουλιάζει στα «στημένα» χρέη της και αποσυντίθεται μέρα με την ημέρα…. Η αταλάντευτη ελπίδα μας είναι ο Άγιος Θεός μας και η Υπεραγία Θεοτόκος οι οποίοι μπορούν εν ριπή οφθαλμού να αναστήσουν το ταπεινωμένο γένος μας και να το αξιώσουν να μεγαλουργήσει και πάλι. Είμαστε όμως, ως λαός άξιοι να τύχουμε τόσου μεγάλου ελέους, όταν καθημερινά η κοινωνία μας αποστασιοποιείται από το θέλημα του Θεού και αρνείται να υπακούσει στις Αγίες Του εντολές;

Οικονομικός διωγμός των Ελλήνων της Θράκης


 Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Θράκης σχετικά με την ψήφιση πρόσφατης νομοθετικής τροπολογίας, η οποία προβλέπει τη μείωση του προστίμου για τα αυθαίρετα Χριστιανών ιδιοκτητών, προβλέπεται μηδενική μείωση! Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την τροπολογία, οι μουσουλμάνοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων καλούνται να καταβάλουν το 20% του αρχικού προστίμου, ενώ οι Χριστιανοί το 100%!!!!
  Εάν η παραπάνω απόφαση δεν είναι άδικη και αντισυνταγματική, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;
Και το τραγελαφικό στην υπόθεση, είναι ότι οι ανωτέρω μόνοι ψηφίστηκαν οσοι από μουσουλμάνους, αλλά από Έλληνες «Ορθόδοξους» βουλευτές. Τι επιδιώκουν λοιπόν κάποιοι; Τον οικονομικό μαρασμό των Ελλήνων Θρακιωτών, ώστε να αναγκασθούν να αποχωρήσουν από τα πατρογονικά τους εδάφη κι έτσι να παραδώσουν αυτήν την τόσο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδος μας αμαχητί στους μουσουλμάνους, όταν πολλοί εξ αυτών αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται υπέρ των Τουρκικών συμφερόντων; Υπάρχουν εξάλλου βάσιμες υποψίες, ότι όλα αυτά ενδέχεται να λαμβάνουν σάρκα και οστά, κατόπιν πιέσεων από το εξωτερικό…
  Ως γνωστόν, τα διεθνή κέντρα αποφάσεων, τα οποία κάθε άλλο παρά Ορθοδοξία και Ελλάδα τιμούν και προστατεύουν, υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την αναβάθμιση και την εξάπλωση του Ισλάμ στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Σύμφωνα με τα σκοτεινά σχέδιά τους, ο ισλαμισμός, με σωστή χειραγώγηση μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη και αφορμή συρρίκνωσης και εξαφάνισης του χριστιανισμού.
  Τίποτα, λοιπόν με τα σκοτεινά τους σχέδια, ο ισλαμισμός, με σωστή χειραγώγηση μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη και αφορμή συρρίκνωσης και εξαφάνισης του χριστιανισμού. Τίποτα, λοιπόν, δεν αποφασίζεται «τυχαία» και «κατά λάθος». Δεν είναι λοιπόν τυχαία η ακατανόητη ανοχή των ατέλειωτων ορδών μουσουλμάνων, που εισρέουν στην Ευρώπη. Δεν είναι επίσης τυχαία η «ανθρωπιστική υπεράσπισή τους» από τους διάφορους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κάνουν ότι μπορούν, ώστε να μη θίγονται οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των μουσουλμάνων.
  Ας αναφέρουμε για παράδειγμα την Αγγλία, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της αποχρωμάτισε θρησκευτικά τα περασμένα Χριστούγεννα, για να μη θιγούν δήθεν τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων στη χώρα αυτή! Η οικονομική αδικία του Θρακιώτικου λαού εντάσσεται σαφώς σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο λαός του Θεού όμως, γνωρίζει κάλλιστα τι σημαίνει μουσουλμανική επιβολή και σκλαβιά. Το βίωσε τα τετρακόσια χρόνια της οθωμανικής δουλείας με τους χιλιάδες Νεομάρτυρες και τα ατέλειωτα βάσανά του. Γι αυτό είναι καιρός να αντιδράσει σύσσωμος, για την αναχαίτιση και αυτού του εθνικού κινδύνου, ο οποίος απειλεί την εθνική και πνευματική μας υπόσταση. Ας είναι λοιπόν έτοιμος.!!!

 ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ

Ζαφείρα Γαία




Σχόλια