Σάλος στο Τwitter: Ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό το κόκκινο, γλοιώδες πλάσμα που ξέβρασε η θάλασσα (pics)

Eνα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε στην παραλία Μαντζίμα της ακτής Σάνσαϊν στην Αυστραλία προκαλώντας... σάλο.
 
Το περίεργο αυτό πλάσμα βρήκε μια γυναίκα που έκανε τη βόλτα της στην παραλία. Αρχικά το έβγαλε μια φωτογραφία και το ανάρτησε στο Twitter. Ωστόσο, ήταν τόσα πολλά τα retweets που είχε, που γύρισε πίσω, το τύλιξε σε μια πετσέτα και το πήρε μαζί της στο σπίτι της. 
 
Εντονο κόκκινο χρώμα, νευρώσεις, μάτια στο στόμα και ανυπαρξία άκρων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και όπως σημειώνει η Daily Mail. 
 
«Σίγουρα δεν είναι φυτό, έχει σπογγώδη υφή και μοιάζει με... ζελέ» είπε η γυναίκα που το βρήκε μιλώντας στη Daily Mail. «Θα έλεγα και ότι βρωμάει, παρότι κάνει κρύο, καθώς και ότι είναι περίπου 25 εκατοστά, σαν το χέρι μου. Το έχω σπίτι μου και το έχω βάλει σε έναν κουβά με αλμυρό νερό», προσέθεσε. 
 
Εντωμεταξύ στο Twitter έχει γίνει χαμός με τη φωτογραφία της άμορφης αυτής μάζας, με πολλούς από τους χρήστες να επιχειρούν να δώσουν τη δική τους εξήγηση για την προέλευσή του. 
 
Ορισμένοι αναφέρουν ότι μοιάζει με ισπανικό τεράστιο γυμνοσάλιαγκα, ενώ δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά σχόλια. 
 
Πάντως, η γυναίκα που το βρήκε υποστηρίζει ότι αφού ψάξει λίγο ακόμη για να βρει την ταυτότητά του, η θα το δώσει στο ενυδρείο της περιοχής, ή θα το επιστρέψει στη θάλασσα.
 
 
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια