Ἀποχαιρετοῦμε καὶ τὸ ἐκλογικὸ δικαίωμα!!!

Ἀποχαιρετοῦμε καὶ τὸ ἐκλογικὸ δικαίωμα!!!1Την ώρα που τα παπαγαλάκια των σιωνιστών στα ΜΜΕ μας δείχνουν την Μέρκελ, τα πραγματικά αφεντικά τους αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, χωρίς να μαθαίνουμε το παραμικρό.
Σίγμα
Υ.Γ. Βέβαια αυτό δίνει πλεονέκτημα σε όλους αυτούς που θέλουν να ρίχνουν μία ματιά στα αποτελέσματα λίγο πριν …ανακοινωθούν!!! Από …περιέργεια το έκαναν!!! Για να μαθαίνουν πριν από εμάς, αυτά που αφορούν σε …εμάς!

Στα χέρια Σιωνιστών η SingularLogic που καταμετρά τις ψήφους των εκλογών

Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR. Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις εταιρείες Vivartia, goodys, flocafe, everest, νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries και αριθμεί 12.000 εργαζομένους. Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς,που είχε την διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικανικό» Fund KKR. Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την…..αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.

Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη την ροή των αποτελεσμάτων και τα… διαχειρίζεται αναλόγως!!!
Αποτελεί λοιπόν μεγίστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular.
Το επενδυτικό fund εξ’ Αμερικής έχει…. ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
 Δεν έχουν διστάσει με ποικίλους τρόπους να εκφράσουν την δυσφορία τους που ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, αν και το έχουν απαιτήσει, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις.
Παρακάτω παραθέτουμε, για τους δύσπιστους, τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας.
Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους – κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:
1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι….Εβραίος έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.Ἀποχαιρετοῦμε καὶ τὸ ἐκλογικὸ δικαίωμα!!!4

2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχειρήσεως και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.
Ἀποχαιρετοῦμε καὶ τὸ ἐκλογικὸ δικαίωμα!!!3

3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα
Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.Ἀποχαιρετοῦμε καὶ τὸ ἐκλογικὸ δικαίωμα!!!2
 πηγή

filonoi.gr
Σχόλια