Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν Αυστραλούς σαν δόλωμα στην πρώτη γραμμή!!!

Πάνω από 70 πολίτες της Αυστραλίας, μετέβησαν στις χώρες της Μέσης Ανατολής για να πάρουν μέρος στις μάχες, στο πλευρό των πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της χώρας, Τζόρτζ Μπραντ, αποκάλυψε πως οι, ριζοσπαστικών πεποιθήσεων, Αυστραλοί, λαμβάνουν αποστολές που περιλαμβάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας, ή χρησιμοποιούνται ως όργανα προπαγάνδας, ακόμα και ως δόλωμα για τα αντίπαλα οπλικά συστήματα, μαζί με άλλους πολεμιστές στην πρώτη γραμμή. Ισχυρίστηκε πως οι συμπατριώτες του έλκονται από το όραμα μιας ευγενούς μάχης ενάντια σε κατακτητές, όμως στην αλήθεια χρησιμοποιούνται ως πιόνια σε ένα παιχνίδι θρησκείας και προπαγάνδας.
Σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς, καθώς από τους προαναφερθέντες 15 που είχαν χάσει τη ζωή τους, πλέον γίνεται λόγος για 20 άτομα που σκοτώθηκαν, κυρίως λόγω της μεγάλης έκτασης μαχών στο Κομπάνι.
Οι συγκεκριμένες μάχες στο Κομπάνι, συνεχίζονται εδώ και τρεις μήνες, μεταξύ των τζιχαντιστών του ISIS και των Κούρδων που υπερασπίζονται τα εδάφη τους. Σύμφωνα με το Reuters, η ένταση στην περιοχή έχει οδηγήσει περισσότερους από 200.000 ανθρώπους, να αναζητήσουν καταφύγιο στις γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια