Αρμαγεδδών


Το τι απειλές ακούνε τα αυτάκια μας τον τελευταίο καιρό από αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι δε λέγεται.
Δε φτάνει που οδήγησαν τους μισούς Έλληνες στην ανεργία την εξαθλίωση και την ανυποληψία, τώρα προσπαθούν να γονατίσουν και τους υπόλοιπους, όσους ακόμα στέκονται όρθιοι, με απειλές και υποσχέσεις.
Τις απειλές για επερχόμενη καταστροφή εάν αυτοί χάσουν τις καρέκλες τους τις ακούτε κάθε μέρα με διαγγέλματα από τον Πρωθυπουργό, τον Υποπρωθυπουργό και τους… διάφορους Ντινόπουλους, σε συγχορδία με τους διεθνείς τοκογλύφους.
Τώρα με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, (κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατίας, γιατί στην πραγματική Δημοκρατία γίνεται διάλογος στη Βουλή και όχι με Προεδρικά διατάγματα να περνάνε οι νόμοι) βρήκαν δικαιολογία να εκβιάσουν άλλη μια φορά.
Αν δεν εκλεγεί Π.Δ. και πάμε σε εκλογές θα είναι καταστροφή για τη χώρα και θα κατηγορήσουν για άλλη μια φορά εμένα το λαό, πως με την άρνησή μου να υποκύψω στις απειλές και τους εκβιασμούς τους θα οδηγήσω τη χώρα σε νέα περιπέτεια όπως λένε, για την οποία όμως αυτοί είναι υπεύθυνοι.
Το πάνε από δω το πάνε από κει, πάλι εμείς είμαστε υπεύθυνοι, γιατί οι πολιτικοί ποτέ δεν αναγνωρίζουν πως αυτοί κάνουν λάθη.
Όλοι αυτοί ουρλιάζουν αφρίζοντας για επερχόμενο Αρμαγεδδώνα επειδή φοβούνται για την πολιτική τους επιβίωση και γιατί κινδυνεύουν τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα δικά μας.
Οι άσπλαχνοι θέλουν να εκμεταλλευτούν ακόμα τον πόνο και την ελπίδα των καρκινοπαθών για ζωή και τους εκβιάζουν για να αρπάξουν την ψήφο τους πως αν δεν τους ξαναψηφίσουν δεν θα υπάρχουν φάρμακα για την θεραπεία τους.
Εδώ έχουν αφήσει τη χώρα χωρίς ΕΚΑΒ και γιατρούς, να πεθαίνει ο κόσμος αβοήθητος με μόνη ελπίδα να βάλει ο Θεός το χέρι του για να γλυτώσει το μοιραίο.
Και ύστερα σου λένε πως εάν γίνουν εκλογές και δεν ξαναβγούν οι ίδιοι για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο θα χαθούμε.
Έξι χρόνια λιτότητας, μας έχουνε πιεί το αίμα με τη συνεχή φορομπηχτική τους πολιτική και το χρέος της χώρας αντί να λιγοστεύει μεγαλώνει με μαθηματική πρόοδο.
Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό εάν δεν υπάρχει μια κρυφή μαύρη τρύπα που την καλύπτουν, να καταπίνει τις θυσίες του λαού μας;
Οι τοκογλύφοι δεν φοβούνται μπας και δεν πληρωθούν οι οφειλές που έχουμε σαν χώρα απέναντί τους, αλλά μήπως  γίνει έλεγχος στα ποσά που λένε πως τους χρωστάμε, όπως υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ και αποδειχτεί η μεγάλη απάτη τους εις βάρος της Ελλάδας με τα υπέρογκα και παράνομα πανωτόκια που υπέγραψε ο έσχατος Γιωργάκης Παπανδρέου.
Παρά την γενική κατακραυγή εναντίον του, έχει την τόλμη και το θράσος να θέλει να δημιουργήσει νέο κόμμα απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που ντερλικώνανε τόσα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ, γιατί μας θεωρεί εκτός από διεφθαρμένους αλλά και χαχόλους και πως θα έχουμε ξεχάσει ότι με δικές του υπογραφές έχουμε πέσει στα νύχια των διεθνών οικονομικών δολοφόνων.
Με νύχια και με δόντια, με απειλές και εξαγορές συνειδήσεων, αυτό πιστεύει ο λαός πως συμβαίνει, αγωνίζονται απεγνωσμένα για την πολιτική τους επιβίωση.
Βιαστήκανε να κλείσουν μάνι μάνι την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Χαϊκάλη, παρ’ ό,τι που και οι δύο πλευρές ομολόγησαν στον εισαγγελέα πως κατέγραφαν τις σκηνές των συναντήσεών τους, γιατί φοβηθήκανε μπας και βρεθεί κα νας νέος Πεπόνης ή Μουζακίτης και τους ξεβρακώσει.
Με τέτοιο μένος που έχουν οι Νεοδημοκράτες εναντίον του Καμένου, εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη εναντίον του θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια.
Το βιαστικό κλείσιμο της υπόθεσης μου επιτρέπει να υποψιαστώ και να αναρωτηθώ ποιός είχε συμφέρον να κλείσει έτσι βιαστικά η υπόθεση και να μπεί στο αρχείο;
Γιατί ο Πρωθυπουργός έκανε μήνυση στον Χαϊκάλη που αποκάλυψε πως ο Αποστολόπουλος του είπε, πως ο Σαμαράς είναι ενήμερος και δεν έκανε μήνυση στον Αποστολόπουλο που έμπλεξε το όνομά του στην υπόθεση;
Αφήνω στην κρίση σας να βρείτε ποιός μπορεί να κρύβεται από πίσω, αφού αναλύσετε όμως την ουσία και όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Χαϊκάλη.
Οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες εγώ πιστεύω πως είναι καθοδηγούμενες, δείχνουν προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.
Ο ελληνικός λαός περιμένει εδώ και χρόνια να έρθει ο πολιτικός Μεσσίας να τον σώσει από τις κακοδαιμονίες που τον μαστίζουν, βγάζοντας όμως τον εαυτό του από τις δικές του ευθύνες, έτσι και τώρα περιμένει  τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει να τον σώσει.
Στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει μια εύκολη διέξοδο διαμαρτυρίας για όσα έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια από τα δύο μεγάλα κόμματα της συμπολίτευσης.
Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται ή Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
Εάν δεν γίνει συνταγματική αναθεώρηση, να καταργηθούν τα προνόμια και οι ασυλίες των πολιτικών, να γίνει το ξεσκαρτάρισμα της πολιτικής και οι πολίτες πάψουν να στηρίζουν τους επαγγελματίες πολιτικούς της οικογενειοκρατίας,  ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους και δεν πάνε στο ειδικό δικαστήριο οι ένοχοι της καταστροφής μας,  σωτηρία δεν βλέπω να  υπάρχει.

Ξυπνήστε ρεεεε για να έχουμε καλή λευτεριά, γιατί καλή χρονιά δε βλέπω.

ΠΗΓΗ 
Σχόλια